FOTOGRAFIC ART DESIGN
2006
Prijsuitreiking
45 pnt Vakjury   Color Art Photo wedstrijd: Valentijn
2005
 
52 pnt Vakjury   Color Art Photo wedstrijd: Puur natuur
1e prijs Publieksprijs en nominatie  
2004
 
1e prijs Publieksprijs Bruidsfotografie Turkije
Eervolle vermelding Bruid & Bruidegom Trofee Bruidsreis C.I.B. Turkije
2003
2e prijs Bruid & Bruidegom Trofee Bruidsreis C.I.B. Andalusië
1e Prijs Publieksprijs Bruidsfotografie Andalusië
1e Prijs Etalagewedstrijd C&C Bruidsfotografie
2002
Eervolle vermelding Bruid & Bruidegom Trofee Bruidsreis C.I.B. Cyprus
1e Prijs Etalagewedstrijd C&C   Bruidsfotografie
2001
Beide foto’s een eervolle vermelding Bruid & Bruidegom Trofee Bruidsreis C.I.B. Marokko
2e Prijs Etalagewedstrijd C&C Bruidsfotografie
C.I.B. Combinatie van Internationale Bruidsfotografen is een organisatie voor vakfotografen die zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie. Voor toelating moeten er 10 foto-opdrachten worden ingeleverd van zeer hoge kwaliteit. Men moet zijn sporen al hebben verdiend zullen we maar zeggen. Hoofdzakelijk worden er bruidsreizen naar het buitenland georganiseerd met de daarbijbehorende fotowedstrijd.

Colour Art Photo is een internationale organisatie voor vakfotografen. De Nederlandse vakgroep telt ongeveer zestig leden, die stuk voor stuk aan een aantal kwaliteitseisen moeten voldoen om lid te worden. Tweemaal per jaar houdt Colour Art Photo een congres van twee dagen met een (verplichte) fotowedstrijd en een ±6-tal seminars. Doel hiervan is kwaliteitsverbetering en onderlinge kennisuitwisseling.

Een hoge klassering bij de wedstrijden is een prestigieuze zaak, aangezien alle fotografen specialisten zijn in de portretfotografie. Voldoende punten tijdens de wedstrijden levert een Colour Art ‘Masterschap’ op, in brons, zilver en uiteindelijk goud. Daarvoor moet echter een lange weg worden afgelegd. Het behalen van een Mastertitel is dan ook een bijzondere prestaties.

 

Naast de fotografie kunnen wij ook eventueel ontwerp drukwerk en reclame-uitingen voor bijvoorbeeld beurzen verzorgen. U kunt hierbij denken aan vlaggen, banners en grote posters. In eigen huis produceren wij zelfs doeken van 100 x 400 cm.

De voordelen van “alles onder 1 dak” zijn o.a. tijdwinst, werken met 1 aanspreekpunt en een kostenbesparing.

De fotografie zal in overleg met de klant digitaal of analoog gebeuren. Over het algemeen worden de door ons gemaakte bedrijfsopdrachten afgeleverd met onbeperkt gebruiksrecht. Dit betekent dat u niet steeds opnieuw copyright hoeft te betalen als u de gemaakte opname ook voor andere doeleinden wilt gebruiken.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u het beste telefonisch contact opnemen.