Drukwerk

Van een geboortekaartje tot een vierkleurenbrochure, en van pasfoto tot een fotoreportage. Fotografic Art Design in Hellevoetsluis verzorgt het allemaal.
Het bedrijf aan de rijksstraatweg biedt een veelomvattend totaalpakket. De naam dekt de lading volkomen.

Freek Oosterhuis runt een foto- en grafisch servicebureau, waar iedereen terecht kan voor alles op het gebied van promotie, reclame en fotografie. Daarnaast biedt Fotografic Art Design de mogelijkheid foto- en diamateriaal te bewerken door middel van beeldmanipulatie en professionele retouche.
Het is allemaal begonnen met werk voor bedrijven zo'n 25 jaar geleden. Men kreeg het druk en wat is er makkelijker voor een bedrijf als één aanspreekpunt voor zowel een brochure, fotootje met bijbehorende tekst erin, drukken en verspreiden", vertelt Freek Oosterhuis.
Folders, foto,s, brochures, visitekaartjes, briefpapier. Ik ontwikkel ook logo's en kan die in alle mogelijke vormen leveren: op auto's, als lichtreclame, op borden, of displays. Alles wordt in eigen beheer gedaan van ontwerp tot druk.
Allerlei bedrijven hebben de weg gevonden naar Fotografic Art Design-Freek Oosterhuis reeds gevonden. Freek Oosterhuis noemt Elsevier Opleidingen, de AVR, Van der Horst Automatisering, het restaurant de Zeilvaart, Stoelenverhuur De Vesting, maar ook de slager op de hoek.
Maar ook de particuliere klant weet Freek Oosterhuis te vinden.

 Alweer zo'n 10 jaar sinds de opening van de winkel/studio kunnen ze er terecht voor een trouwkaart, een geboortekaart, fototoestel of videocamera van alle gerenmeerde merken, een pasfoto, een familiefoto of bruidsreportage en alles wat daar tussenin zit. Die bruidsrepotages zijn eigenlijk begonnen bij de bedrijven waar ik voor werk. Als de dochter of zoon van de direkteur trouwde,maakte ik de foto's.
Zo kwam van het een het ander. Dat gebeurt dus nog steeds, maar nu kan de particuliere klant ook gebruik maken van mijn diensten." We ontwerpen overigens ook zelf trouw- en geboortekaarten.
We hebben uiteraard de standaardcollecties, maar als iemand iets bijzonders wil, dan ontwerpen we zelf wat. Dat geldt trouwens ook voor kerstkaarten.

    

Bij ons kunt u terecht voor de meest uitgebreide kollektie huwelijkskaarten, geboortekaartjes en jubileumkaarten. Dit is geen gemakkelijke klus, daar er een assortiment van meer dan 2000 kaarten wordt aangeboden.
Kom dus wel ruim van tevoren zodat je er de tijd voor kunt nemen en als je echt door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen we altijd een eigen ontworpen kaartje maken door onze DTP-AFDELING waarbij wij met adviezen en onze jarenlange ervaring graag terzijde staan.
U kunt bij ons in de zaak uitzoeken of enkele boeken mee naar huis nemen en thuis op het gemak uitzoeken tot u een keuze heeft kunnen maken.

Voor tekst hebben wij een ruim assortiment lettersoorten en het bedrukken in een bepaalde kleur is ook geen probleem. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt er eerst een proefdruk gemaakt en kunnen er nog veranderingen gemaakt worden die je nodig vindt. Er wordt pas gedrukt na goedkeuring door u van de proefdruk.

Bij ons kunt u ook terecht voor iedere gelegenheid het juiste bedankje. De keuze is erg groot en teveel om op te noemen. Er staan vele voorbeelden in de winkel opgesteld zodat u alles wezenlijk kunt zien en/of kombineren. Deze bedankjes kunt u geheel kompleet bestellen maar ook zelf in elkaar zetten. Van luxe pennen voor de getuigen, pennenset van glas met potje inkt, kaarsen, pluche-, zeep-, en knuffelbeesten t/m autootjes en stenen beertjes.