Erwin Appelhof & Cindy
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Toen de fotograaf arriveerde op het gemeentehuis in Hellevoetsluis op 6 september 2010 was iedereen druk bezig om een groepsfoto en stelletjes op het bordes te maken door familieleden en vrienden. Wij gingen een rondje Hellevoetsluis maken langs de vesting grachten om bruidsfoto's te maken. Dit als kado voor Erwin en Cindy van mams. Het weer was vergeleken met vorige week fantastisch weer. Droog met een zonnetje maar windkracht 5. En dat merk je wel aan de kust maar Cindy zat daar niet mee. Dan heb je de fotograaf natuurlijk gelijk mee en die wilde daar wel gebruik van maken. Die is gek van wapperende bruidskleding en dito haren door het een en ander nog eens te accentueren. En waar kan dat beter als in Hellevoetsluis. Er is altijd wel een plekkie te vinden uit de wind maar andersom struikel je daar over. We zijn begonnen bij het Poortwachtershuisje waarna we de wallen hebben bezoekt en de Poort van Brielle.

De huisjes van Citta Romana waren favoriet bij Cindy dus dat was de volgende lokatie. En daarna naar het strand. Dat was een verrassing want hun allergrootste vriend van beide is een viervoeter en die was naar de fokker gebracht omdat de huwelijksreis naar Portugal was geplant. Maar op het strand wilde hun beste vriend wel even uitwaaien en liet van zich spreken. En waarom niet gelijk heel m'n hele familie meenemen naar Hellevoetsluis dacht deze zwarte rakker en laten zien hoe mooi het daar is dus het strand was even voor de viervoeters. Fantastisch was het.

Erwin en Cindy van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst.