Jan Carel Koster & Idaline Sinke
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Jan Carel Koster & Idaline Sinke

Het was weer heerlijk weer in heel Nederland, zo ook dus Nieuwe Kerkstraat 49 in Nijkerkerveen op 20 mei 2010. Het was er gezellig en druk, want een ieder was er verzameld om het aanstaande stel te begeleiden. En die hadden er zin in, Jan Carel en Idaline, zal ik maar zeggen. Die stonden zodanig te trappelen van ongeduld om naar Nijkerk te gaan om daar te trouwen in het stadhuis, dat ze er veel te vroeg waren. En omdat de ambtenaar van de burgerlijke stand Barbara Schorer er ook al was, dacht die waarschijnlijk om de spanning wat weg te werken om dan maar te beginnen, maar als je een kwartier eerder van wal steekt heb je de kans dat niet iedereen aanwezig is, dus zo af en toe liet een medewerker van het gemeentehuis zachtjes nog enkele genodigden bijsluiten achter in de zaal waar gelukkig ook een deur was.
Het bruidspaar had hun eigen ambtenaar meegenomen, Barbara komt eigenlijk uit Renswoude en die deed het dan ook meer dan voortreffelijk. Die Babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) wist alle ins en outs van vroeger en het was heerlijk om naar haar verhalen te luisteren en dat maakt dan toch van zo'n officieel gedeelte een hoogepunt van de dag. Van alles komt voorbij tot uiteindelijk beeldhouwer en schoonheidsspecialiste en natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Het is en heel hebbe en houwe daar in de Nieuwe Kerkstraat. Een heel groot huis vol, zal ik maar zeggen met z'n achten, dus altijd wel wat te beleven lijkt me zo.

Dan zit het erop en gaan we met z'n allen weer terug naar Nijkerkerveen waar de tuin omgebouwd is door een catering bedrijf en waar we worden verwelkomt met een glas champagne en lekkere hapjes. Je kan het slechter treffen nietwaar. En na de toast en felicitaties met de daarbij behorende cadeaus piepen wij er nog even tussen uit om nog even een half uurtje naar "het Geldersch landschap" te gaan, t'is toch om de hoek, om daar een paar foto's te maken om dit alles te vereeuwigen. Bij terugkomst is er een koud en warm buffet die er voortreffelijk uit ziet. Kan het je verzekeren, hij smaakte dito met een grote ijstaart na met vuurwerk en al. Het zou laat worden daar op de rand van het platteland tegen de bosrand aan, maar dat maakt het kersverse stel thuis niet meer mee. Die vertrekken om twaalf uur naar een bruidsuite uitgezwaaid door een uitbundige menigte. Die hebben dan nu ff de tijd aan zich zelf. Tja, dat wordt ze door een ieder aanwezige gegund in hun druk leventje.

Jan Carel en Idaline en natuurlijk ook de kids een creatief en vooral gezonde toekomst wensen wij jullie toe.