Kevin Poldervaart & Linda Pereboom
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Zal je maar gebeuren. Een dik uur vast gestaan door een geldwagen. M'n motor nog in winterslaap, Henny weg met haar auto'tje, personeel net weg met middag pauze, buren niet thuis en vrienden ook aan het werk. Taxi laat ff op zich wachten. De deur van de auto ging niet meer open en beide geldlopers zaten in de bank vast gezet door hun eigen auto. Maar gelukkig was ik nog net op tijd om de foto's te maken bij Linda thuis op 9 april 2010 op de Legatostraat in Hellevoetsluis. Zij was niet zo snel uit het veld geslagen. Ik heb al heel wat vrienden van Kevin en Linda hun mooiste dag mogen fotograferen en zij wisten dat komt wel goed. Maar of mams en paps dat ook dachten, weet ik nog niet zo zeker. Zij waren er knap zenuwachtig door geraakt, maar boven was het onder de meiden dikke pret en nadat de laatste handelingen van de visagiste waren gedaan, kon de fotoshoot beginnen. We hebben wat foto's in huis gemaakt en vooral de foto's op de trap zijn leuk geworden. Weer eens wat anders, zo van boven af....., maar die bewaren we voor het album. Het wordt tijd om naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te gaan voor het officiële gedeelte van de dag. En daar op het bordes was het wel een zenuwachtige bedoening. Daar stond Kevin samen met Nick van 3 jaar te trappelen van ongeduld en ik denk dat dit de langzaamste minuten zijn geweest in zijn leven. Hij heeft al een aantal keren gevraagd om de wagen voor te laten komen rijden en toen dat eenmaal zover was, rukte hij bijna de deurgrendel van de wagen uit spontaniteit. Het is dan ook een schitterend gezicht als we dan eindelijk het stel bijeen zien en het weer werkt natuurlijk ook mee, want de bruidsjurk van Linda ziet er schitterend uit met dat tegenlicht en naast de outfit, met een glimmetje in de stof, van Kevin is het eigenlijk helemaal af.

Wil Poot de bode heeft er al op gerekend en voor een ieder weer een plaatsje in de Prinsezaal en als dan het bruidspaar binnen komt, onder luid gejuich van de daggasten onder leiding van de ambtenaar Hans Weber zijn we er allemaal klaar voor. Hans wist weer beide levensverhalen zo ineen te strengelen, dat een ieder op zijn puntje van zijn stoel zat vastgekluisterd om even later niet stil te kunnen zitten van het lachen om een ludieke anekdote uit het verhaal. Het is maar goed dat we een Kerkstraat hebben of moet ik zeggen een Horecastraat in Hellevoetsluis en dat geldt zeker voor Kevin en Linda. Daar waar de eerste ontmoetingen zijn van vele. Dan komen we aan het hoogtepunt van de dag natuurlijk het Ja-woord en de kus met de bijbehorende ringen om alles te verzegelen. En dan komt toch het moment voor Stephani van 8 jaar, beter bekend als Stef, en die zeker niet als kleine betiteld wilt worden (foei fotograaf toch), om met de ringen naar voren te komen en zij deed dat meer dan voortreffelijk.

Dan moeten de handtekeningen nog worden gezet, ook door de getuigen om alles te bevestigen en de ambtenaar van de burgerlijke stand en is het officiële gedeelte gedaan van deze dag. Maar het mooiste moment moet nog komen, want Oma Pereboom moet toch ook nog wel even wat  kwijt en heeft me daar een mooie toespraak over het leven, zoals zij dat ziet en dat graag mee wilt geven aan Kevin en Linda, van een dik kwartiertje zonder ook maar één enkele aantekening. Daar is een ieder wel even van onder de indruk. Wat een mooie inhoud heeft haar betoog en zoals Hans Weber dan ook afsluit "daar is niets anders meer te zeggen dan te feliciteren en dat doen we dan ook massaal. We maken nog de groepsfoto op het bordes en wij gaan dan nog de vesting in voor de fotosessie en de vrienden en familie gaan alvast naar Rockanje om te kijken of Havana misschien open is daar op het strand.
 
Met de eerste zonnestralen van het jaar, die dan nog laag staan en fel is, ben ik blij dat John de chauffeur me even wilt bijstaan met wat reflectie schermen, want ik ben gek van tegenlicht in mijn fotografie en zo'n scherm gebruiken vind ik vele malen mooier dan een flitser. En Linda wilde er wat bruiner op staan, dus werd het 75% goud met 25% zilver reflecterend en met twee schermen stoeien, als je dat niet dagelijks doet, is best lastig. Vandaar. En dan wordt het tijd om ook naar Havana in Rockanje te gaan waar de champagne staat te wachten en er moet worden getoast. En na een drankje en een hapje gaan we nog even het strand op om lekker uit te waaien en vooral Kevin had het hier naar zijn zin met z'n blote voeten door het zand. Deed 'm een beetje denken aan zijn kindertijd denk ik, maar de foto's zijn fantastisch geworden met dat scherpe licht en vooral de romantische ligfoto's in het zand. We hebben al afgesproken, na jullie vakantie naar Mexico, om de sheets te komen bekijken en te vertellen welke foto's jullie het liefst in jullie digitale album willen. Zou zeggen een fijne vakantie en wil je alvast een voorproefje Mexico, er staat op de site daar ook een fotoimpressie van bij Fotografie, fotoalbum weliswaar de foto's in afi kwaliteit, maar dat was nu eenmaal 10 jaar geleden zo in het digitale begin.

Kevin en Linda van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.