John Bouwman & Sabrina van der Meer
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Iedereen was er klaar voor 11 september 2009 op de Waterman 10 in Hellevoetsluis. Nog een bakkie koffie, hebben we alles bij ons? De koets van René van den Eijk werd nog even nagekeken door een zenuwachtige John en vooral de vering werd uitvoerig getest. En dan waren we er klaar voor om naar de Oostdijk te rijden om Paps van der Meer te vragen of hij Sabrina voor onbepaalde tijd onder zijn hoede mocht nemen. En dat was geen probleem, want je staat daar toch maar mooi in je beste pak, dik zweet onder je oksels met een witte koets en zwarte Friezen ervoor, de ringen en het bruidsboeket, maar daar waren ze er maar wat blij mee, met zijn komst en wanneer Paps dan toestemming geeft om binnen te komen wordt het heel even stil. De wereld is even heeel klein in huize van der Meer, wanneer dan Sabrina van de trap af komt en John in de armen valt. Natuurlijk wordt er gezoend en elkaars outfit bekeken en goedgekeurd. Het bruidsboeket wordt overhandigd en gelukkig valt deze volledig in de smaak bij Sabrina. Trots neemt John zijn buit mee naar buiten om aan een ieder te tonen waarvoor hij naar de Oostdijk kwam. We maken de familieportretjes in de tuin en dan wordt het tijd om te vertrekken naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis voor het officiële gedeelte van de dag. Terwijl de gasten zich alvast gaan opstellen, maken wij nog wat foto's op het gras voor de Brielse Poort bij de Vestinggracht, waarna wij dan ook richting Prinsehuis gaan.

En natuurlijk staat Bruno Coutant, de bode van het gemeentehuis, al klaar om ons te ontvangen en die voor iedereen weer een plaatsje heeft gereserveerd. Er is zelfs een fotograaf van de krant aanwezig, Wil van Balen die de nodige plaatjes maakt voor de krant om daarmee een pagina te vullen. Maar dan zijn we alert en komt onder luid applaus John en Sabrina binnen met voorop de de ambtenaar van de burgerlijke stand Arda Jansen - van Steenbergen. Altijd een emotioneel en mooi moment van de dag. En als altijd breide Arda de levensverhalen van John en Sabrina weer als een soort avonturenboek aan elkaar. Dan het ja-woord met de bijbehorende kus en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar in functie van de burgelijke stand. Natuurlijk de felicitaties aan het bruidspaar en toen zat het officiële gedeelte van de dag erop.

Nog de groepsfoto op het bordes en het loslaten van de geluksduiven en iedereen naar Rijo aan de Kanaalweg waar je zo lekker met de voetjes van de vloer kan. Onderweg maken we nog het plaatje van Hellevoetsluis bij de vuurtoren. Als Hellevoeter mag deze natuurlijk niet ontbreken in je fotoboek voor later. Danny Reichardt de dansvirtuoos, die het met de paplepel ingegeven van zijn ouders en die samen met zijn zusje al menig wedstrijdje hebben gewonnen en volgens mij heeft hij het linedansen uitgevonden en heeft  hij het tot in Amerika voorgedaan, stond al klaar om ons met open armen te ontvangen. Na een welkomstdrankje wordt de taart aangesneden met een waar vuurwerk en die smaakt natuurlijk voortreffelijk.
 
Wij gaan nog even naar Heenvliet om een fotoreportage te gaan maken in de tuin van de familie Lamaison en het kasteel Ravesteyn, die door de Watergeuzen in 1572 met de bevrijding van Nederland in brand is gestoken en het slot is nooit meer in de oude staat hersteld. Vandaar nu de ruîne van Heenvliet waar ketterse pastoor Angellus Merula gevangen heeft gezeten, voordat deze ter dood werd veroordeeld voor open publiek. Je moet er eigenlijk niet bij nadenken als je geleund daar staat tegen een kastanjeboom van 300 jaar oud.... Maar moet zeggen zo laat in het jaar, zodat er geen beelden meer in de tuin staan van de kunstenaars weekenden en de rondleidingen van schoolklassen, kan je daar hele mooie plaatjes maken en dat is dan ook meer dan voortreffelijk gelukt. Dan gaan wij ook weer terug naar Hellevoet, waar de motor wacht om een stukje taart te gaan brengen naar Opa, die er vanwege zijn gezondheid niet bij kon zijn. En natuurlijk hoort hij op deze dag er ook bij.

John en Sabrina van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!