Ad Davidse & Larisa Rechits
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was reuze gezellig in huize Davidse op de J. van Heemskerkstraat in Hellevoetsluis toen de fotograaf arriveerde op vrijdag 3 juli 2009 om de huwelijksdag vast te leggen van Ad en Larisa. Ad was helemaal uit zijn bol gegaan toen hij een flesje Wodka kocht in Rusland bij de plaatselijke drankhandel.
Tja dat doe je als je daar bent en je een plaatselijk drankje uit de omgeving wilt proeven, maar de dame die hem hielp, daar was hij met volle overgave op gevallen en en tweede flesje was zo gehaald. Een praatje gemaakt en e.mail adressen uitgewisseld en dat is er nu van gekomen.
 
Gewoon lekker kaviaar eten met de mooiste vrouw van je dromen in eigen huis bij open haardvuur, wat wil je nog meer. Dit alles werd natuurlijk  gadegeslagen door de dwergsnouter des huize en volledig goedgekeurd. We zijn eerst wat plaatjes gaan maken rondom de Vestinggrachten van Hellevoetsluis.
 
Een wandeling gemaakt bij de Poort, een fietser van zijn fiets gerukt, maar gelukkig zag hij daar ook de lol wel van in en natuurlijk moest de vuurtoren er ook op waar we alvast een voorproefje namen op de afloop van het serieuze gedeelte van de dag en de champagne daar liet knallen. We kregen er trek van, dus snel weer naar huis waar we natuurlijk, hoe kan het ook anders, de kaviaar goed lieten smaken met de bijbehorende bekende lokale drankjes.
 
Nu waren we er allemaal klaar voor en konden we naar het Prinsenhuis van Hellevoetsluis vertrekken, waar Wil Poot ,de bode, ons ontvangt als altijd met open armen en heeft voor een ieder een plaatsje gereserveerd. Dan komt het verliefde stel binnen, waar het uiteindelijk allemaal om te doen is, onder leiding van de ambtenaar Ruud Vrij, die de levensverhalen van hun beide als een avonturenboek aan elkaar reeg naar het hoogtepunt; het Ja-woord en de kus. Dan de ringen die gebracht worden door neefje Igor, die deze missie perfect volbracht. Natuurlijk de handtekeningen van de getuigen en als laatste de ambtenaar om dit alles te bevestigen en toen zat het belangrijkste gedeelte erop. De felicitaties konden van start gaan van familie en vrienden. De groepsfoto op het bordes en de staatsieportretjes van de familie bij de haven en dan snel naar Kasteel van Rhoon, waar de bruidstaart van wel vijf lagen stond te trappelen van ongeduld om aan gesneden te worden.

Ad & Larisa van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen toegewenst.