Mark Breen & Daniëlle de Meulemeester
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
En ja hoor ook Mark zijn maten, allen in pak en dat was uitzonderlijk begreep ik uit goede bronnen, wilde hem wel even op weg helpen om 12.00 uur op vrijdag 19 juni 2009 in de Duindoornstraat. Daar waren ze, zoals te zien is, helemaal niet te beroerd voor. En ma lief hield wel even de fiets vast, want de auto was zo groot namelijk een witte Rols Royce limosine, dat de chauffeur 'm enkele straten verder moest parkeren, omdat er voor de deur geen ruimte genoeg was. En dan met zijn allen op moeders na allemaal heren, maar dat kwam gelukkig goed op de Starringhof, want daar was het een reuze gezellig kippenhok met alle meiden bij elkaar. Na natuurlijk daar ook wat foto's gemaakt te hebben om het begin vast te leggen van deze dag voor het uiteindelijke trouwalbum, is met de goede stuurkunsten van de chauffeur die na 5 keer steken in de straat de limo voor de deur parkeert, wordt Mark onder luid gejuich van de familie, vrienden en buurtbewoners naar de voordeur gezongen. Daar waar paps de Meulemeester zijn aankomende ..zoon van harte welkom heet en maar wat graag de hand van zijn dochter schenkt. Natuurlijk niet alleen omdat dat misschien in de toekomst parkeer of snelheid bonnen kan schelen, want door mams Breen past die pet goed bij Mark, want waarschijnlijk heeft hij niets in te brengen bij de keuze van Daniëlle. En dan eindelijk kan hij het boeket overhandigen aan zijn Daniëlle die het niet meer heeft van de zenuwen en het lange wachten. En met het raam vol ouders, familie en vrienden worden de eerste kussen van de dag uitgedeeld. Nog even showen in de tuin, want iedereen wil natuurlijk alles goed zien hoe het stel is aangekleed. Nog even met Opa en Oma op de foto en dan gaan wij snel in de vesting een plekkie uit de wind opzoeken voor de fotoshoot. 
Gelukkig was het droog en dat was van tevoren helemaal zo zeker niet. 
Een fel blauwe lucht met grote witte stapelwolken. Hield wel in dat we soms even moesten wachten, omdat door die wolken af en toe voor de zon het gelijk donker was. En natuurlijk wilden we in het fotoboek zo dadelijk overwegend het zonnetje zien op de foto's. Na de vesting toch even uitwaaien bij de vuurtoren voor een paar plaatjes en dan snel weer uit de wind in de haven. Daar was het gewoon warm na dat winderige plekje op de punt. En dan wordt het toch zo langzaam aan tijd voor het officiële gedeelte van de dag de huwelijksvoltrekking voor de burgelijkestand, dus op naar het Prinsenhuis waar de familie, vrienden en bekenden al op ons wachten.
Daar waar de bode Bruno Coutant al klaar stond en voor iedereen een plaatsje had gereserveerd en dan komt onder begeleiding van de ambtenaar Lenny de Raay het bruidspaar onder luid kabaal de trouwzaal binnen. En weer als altijd breide Lenny de levensverhalen van onze politieman die zijn moeder niet wilde teleurstellen, omdat die hem had ingeschreven op de politie accedemie, terwijl die net op weg was om bedrijfsleider te worden bij de plaatselijke supermarkt, maar cumlaude daar slaagde.

En Daniëlle die al van jongs af altijd al zuster wilde worden en na haar succesvol afgeronde verpleegopleiding met veel plezier werkt in een algemeen ziekenhuis op de afdeling psychiatrie als een avonturenboek aan elkaar, naar het hoogtepunt; het Ja-woord en de kus. De ringen werden gebracht door de 5 jarige Lisanne, die dan ook op de tafel van de ambtenaar mocht zitten en die deed dat meer dan voortreffelijk. Ik bedoel natuurlijk de ringen verdelen.  Dan natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handtekeningen, ook die van de belangrijkste getuigen en de ambtenaar in functie, de zoenen, de felicitaties en de familieplaatjes en groepsfoto's op het bordes.

Wij gaan nog even naar Goedereede om daar wat foto's te maken, terwijl alle daggasten richting Ouddorp verkassen waar op het terras van Den Dolle Beer met een prachtig uitzicht over de delta het Springerdiep een verfrissend drankje klaarstaat. Na de fotosessie in deze straatjes van dit oude vissersdorp krijgen wij toch ook knap dorst en trek dus wij ook op weg naar Ouddorp waar door een haag van familie en vrienden gelijk door naar de taart, die al op ons wacht op het terras. Eerst natuurlijk nog de champagne toast dan snijden we de taart aan die speciaal is gemaakt door een goede vriendin van het stel met een heel mooi setje bestek met inscriptie. Dan eerst lekker eten en kon het feesten beginnen. Het zal nog tot laat rumoerig zijn daar aan die grote plas.

Mark en Daniëlle van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.