Hans Snijders & Sylvia Vlugman
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Hans is ter huwelijk gevraagt door Sylvia na een avondje stappen in de Kerkstraat om op zijn verjaardag te trouwen en daar weten ze alles vanaf daar aan de Burg v/d Jagtkade, dat stappen dan. Eigenlijk is dat een woningcoöperatie op zich zelf. Een beren gezellig rijtje en daar is niet te veel van gezegd en heeeel dicht bij het Baantje. Afijn de fotograaf was aanwezig op vrijdag 14 november 2008 om alles vast te leggen voordat de reis wordt begonnen naar de Carïbben met de Océanis 54 een fantastiche boot. We hebben eerst wat foto's gemaakt in huis want het uitzicht is natuurijk fantastisch zo over de haven heen, daarna voor de deur met de oude molen op de achtergrond. Dan met de limo op pad door de Vesting om een windvrij plekkie te vinden en dat viel niet mee. Het was koud, mistig en mot regenachtig weer, maar voor de foto's op lokatie gaven Hans en Sylvia zich volledig, gelukkig voor de fotograaf, maar ik denk dat de gedachten al in de huwelijkreis lagen namelijk sssst...... Mexico. Tja, en dan wordt het wel heel serieus, op naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis waar de bode Joop de Boef en de ambtenaar Cees van Leeuwen alles in volledige harmonie en rust, annekdotes van vroeger, .. het vertalen van een geschiedenis tot een begrijpelijk levensverhaal vertelde voor alle gasten. Johnny Depp en Keira Knight als pirates werden ze genoemd, want in het verleden vertrokken vanuit Hellevoetsluis onze nationale zeehelden voor lange heroïsche zeereizen en dat zijn Hans en Sylvia ook van plan met hun nieuwe boot, zeg maar gerust schip, te vertrekken als moderne zeehelden naar een warmer klimaat.

Als een soort pirates of the Caribien, maar dan in de 21ste eeuw. Dan toch het officiële gedeelte, de bevestiging door beide met de ringwisseling en de daarbij behorende kus, de handtekeningen ook van de getuigen Monique Snijders en Kevin van Leeuwen en dan na het tekenen van de ambtenaar Cees van Leeuwen is dan alles officieel bevestigd.


Nog even de groepsfoto voor het gemeentehuis, want de familie foto's waren vanwege het donkere weer al voordat we het gemeentehuis ingingen gemaakt en dan op naar René en Liesbeth Steenbeek voor de champagne toast. Daar werden we niet alleen door beide uitbaters van dit emplacement buiten ontvangen maar ook , jaja door vader Abraham met een eigen tekst. Een borrel en dan wat eten en dat kan je daar bij Steenbeek aan de Westdijk wel laten verzorgen. En dan het feest kan beginnen.Hans en Sylvia zoals de amtenaar Cees van Leeuwen zo mooi verwoordde in zijn fantastische verhaal, wens ook ik jullie gezondheid, geluk, voorspoed een behouden vaart, gunstige wind en een goed getij en feliciteer ik hierbij nogmaals Hans met zijn bijzondere verjaardag.