Martijn van der Helm & Nicolette Groen in 't Woud
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Het was een groots ontvangst daar aan de Lagelandseweg 7 in Hellevoetsluis voor Martijn die zijn Nicolette kwam ophalen op 19 september 2008. En zoals beloofd op de klompen met een heuse sjofel en boerenkar voor de familie en vrienden. Gelukkig was er ook een VW Classic, want het is toch wat lastig opstappen zo in het "net". Maar eerst naar de Bernisse om bij Martijn zijn boezemvriend Dik van der Linde de bruidsjonkers op te halen Stijn van 4 en Joris van 6 en natuurlijk niet te vergeten het bruidsmeisje Tessa van 3 jaar oud. En als we toch op de boerderij van Dik zijn kunnen we net zo goed wat foto's maken voor het fotoalbum en die waren natuurlijk heel speciaal. Daar moest Martijn wel zijn klompen inleveren, maar nadat hij de schoenen zag die Nicolette hem voorhield had hij daar geen enkel bezwaar tegen. Fantastisch was het om te fotograferen zo tussen de koeien en de vlaaien. Na de fotosessie in het weiland, wat toch wel wat tijd in beslag nam, zijn we weer vlug naar Hellevoet gereden waar iedereen klaar stond om naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te vertrekken voor het plechtige deel van de dag.

Daar stond de bode Bruno Coutant al klaar en had voor iedereen een plaatsje en dan komt met begeleiding van de ambtenaar Lenny de Raaij een trotse Paps Groen in 't Woud binnen met aan zijn arm zijn dochter Nicolette onder luid gejuich van vrienden en daggasten. Tja, en dat zijn toch de mooie momenten van de dag. Martijn maakte eigenlijk weinig bezwaar over de bruidsschat, dus alles was snel in kannen en kruiken en de ambtenaar stak van wal. En weer als altijd breide die levensverhalen van de beide als een avonturenboek aan elkaar, naar het hoogtepunt; het Ja-woord en de kus. De ringen werden gebracht door Stijn, die dan ook op de tafel van de ambtenaar mocht staan en die deed dat meer dan voortreffelijk. Dan natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handtekeningen, ook die van de belangrijkste getuigen, de zoenen, de felicitaties en de familieplaatjes en groepsfoto's op het bordes.

Wij, Martijn, Nicolette en de fotograaf gaan nog even naar de vuurtoren met de sjovel en hebben daar nog een paar wereldplaatjes gemaakt. De gasten gaan allemaal naar partycentrum Steenbeek, waar René en Liesbeth Steenbeek de scepter zwaaien. Natuurlijk de haven nog even aangedaan en het was er heerlijk toeven in het zonnetje. 
Maar dan werd het voor ons ook tijd om naar de Westdijk te vertrekken, waar we zoals altijd weer of geen weer buiten met open armen werden ontvangen door René. Daar werden de vlammenwerpers ontstoken, toasten we met champagne en de bruidstaart werd aangesneden. Dan eerst lekker eten en kon het feesten beginnen.

Martijn en Nicolette van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.