Sjors Slootweg & Dominique Michiels
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Sjors moest toch even s'morgensvroeg de handjes uit de mouwen steken op 5 september 2008, want hij wilde zijn Dominique verrassen met een heusse 2-span met koets. Het waren dan ook twee schitterende zwarte paarden, die ervoor stonden. Gelukkig stond hij er niet alleen voor, want de bruidsmeisjes Marijne van 3, Sharon van 4 jaar en Kim van 5 jaar oud wilden hem daar wel bij helpen om op tijd klaar te zijn om naar de Schaalhoorn te galoperen, waar Dominique er helemaal klaar voor was. We zijn eerst naar de haven aan de Westkade gegaan in de Vesting, een beetje uit de wind en gelukkig bleef het droog op een paar spetters na. En natuurlijk de vuurtoren met deze keer niet alleen het Haringvliet op de achtergrond, maar deze keer mocht ook Cape Helius erop. Nu stoorde dit in het geheel niet de achtergrond, want daar werd immers zo dadelijk na de plechtiging in het Prinsehuis van Hellevoetsluis knallend de champagne ontkurkt en de taart aangesneden. Maar zover was het lang nog niet. Eerst met z'n allen naar de Oostzanddijk, waar John Elgers de bode al op het bordes stond te wachten en voor een ieder een plekkie had.

Dan is het moment aangebroken dat Paps Michiels met zijn dochter aan de arm de zaal in komt, onder begeleiding van de ambtenaar Atie van der Sluis, om haar te schenken aan Sjors. Altijd een emotioneel en mooi moment van de dag. Dan het belangrijkste, het ja-woord met de bijbehorende kus en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar in functie van de burgelijke stand. Natuurlijk de felicitaties aan het bruidspaar en toen zat het officiele gedeelte van de dag erop. Nog de groepsfoto op het bordes voor het gemeentehuis en dan met zijn allen naar Cape Helius aan het Haringvliet, waar we net op tijd binnen waren, want het slechte weer begon toen echt los te branden, voor de champagne toast en waar de bruidstaart klaarstond om aangesneden te worden. Het zal nog lang onrustig zijn daar aan die grote plas aan de rand van Hellevoetsluis.

Wij gaan het van de week op het strand met "Baileys" de boxer nog eens dunnetjes over doen, want natuurlijk hoort de hond ook bij de feestelijkheden en zeker in het fotoalbum bij de bruidsreportage.

Sjors en  Dominique van harte gefeliciteerd en het ga jullie goed.