Leon van Noortwijk & Bianca van der Velde
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Het duurde even voordat iedereen startklaar was in huize van Noortwijk op 28 augustus 2008 op de Marmot in Hellevoetsluis, maar dan ging het ook gelijk van kiet in een open Saab 93 met rokende banden naar Bianca. Tja, als je dan in zo'n monsterbak van een auto even los kan, dan neem je je kansen natuurlijk wel even waar. Bij Bianca thuis stond iedereen te trappelen van ongeduld en toen Leon daar dan ook aanbelde, was het toch even stil daar in huize van der Velde. Natuurlijk was Paps van der Velde niet verrast, want die had net de laatste plooien van de bruidsjapon van zijn dochter gladgestreken, dus werd Leon met open armen ontvangen. En als dan Bianca de trap af komt, zijn er maar weinig die het droog houden. 
Gelukkig worden de outfits door beide goedgekeurd en natuurlijk het bruidsboeket met de ringen. Wij gaan dan op weg naar Rockanje aan de Boomweg 10 waar Bianca en Leon wonen en daar een wel heeeeel grote tuin hebben, waar je gemakkelijk een evenement als de Olympische Spelen kan houden, met een plas water voor de zwemwedstrijden inclusief karpers en goudwinden. Het was donker weer en dat was wel jammer. Het gras nog nat en omdat Bianca uit Hellevoetsluis komt, ook nog even daar naar de binnenhaven en natuurlijk de vuurtoren om wat foto's te maken. Van al dat poseren krijg je toch wel trek en je bent niet voor niets kok, dus Leon had voor een koffietafel gezorgd of beter gezegd een soepbrunch, want men kon kiezen welke smaak je wilde. Maar dan werd het toch hoogtijd voor het officiële gedeelte van de dag en moesten we naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis.

Daar werden we zoals altijd weer hartelijk ontvangen, na een klein oponthoud omdat de brug open ging, door de bode John Elgers die iedereen naar zijn plaats begeleide. Dan komt het bruidspaar binnen onder luid gejuich en gestamp van de gasten, onder leiding van de ambtenaar Atie van der Sluis, die weer de levensverhalen van beide als een boeket- reeks aan elkaar reeg. Dan het hoogtepunt het Ja-woord en de kus, de ringen die werden gebracht door Tessa van 2 jaar, die de microfoon van de ambtenaar wel heel mooi vond, welke ze eigenlijk wel mee naar huis wilde nemen. Natuurlijk niet vergeten de handtekeningen om dit alles te bevestigen en vast te leggen uiteraard zoenen, de felicitaties en de groepsfoto op het bordes.

Van dat alles krijg je natuurlijk wel dorst en na de familieplaatjes achter het gemeentehuis gingen de daggasten naar René en Liesbeth van Partyfarm Steenbeek voor een versnapering en die weten daar alles van daar aan de Westdijk en wij de Vesting in om nog wat mooie plaatjes te schieten, want het weer was helemaal omgedraaid. Een lekker zonnetje met een briesje uit het zuiden, wat een verschil met de ochtendsessie, dus snel nog even ,voor de bruidstaart, naar de overkant van het Prinsehuis voor een paar zonnige plaatjes. En dan ook snel naar Partyfarm Steenbeek waar de familie er helemaal klaar voor stond. Daar toasten we met champagne en de bruidstaart werd aangesneden. Dan eerst lekker eten en kan het feesten beginnen.

Leon en Bianca van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.