Martin Barendregt & Nirosha Haeck
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Het was beren gezellig in de Rondostraat in Hellevoetsluis op donderdag 14 augustus 2008. En deze straat kon de fotograaf wel vinden, want die heeft nu elk huis in dit blok van binnen gezien. Een vruchtbaar buurtje dus. Martin hoefde niet ver, want die had de nacht doorgebracht bij de buren. Tja daar heb je vrienden voor en nadat hij dan in pak was geholpen en met bruidsboeket en ringen werd hij zo een deur verder geloodst waar Nirosha al klaar stond om de honneurs aan te nemen. Natuurlijk werd alles in ontvangst genomen en wij op stap voor de fotosessie. Gelukkig was de wind wat gaan liggen. Gisteren nog krachtje 7 maar vandaag viel het reuze mee. En op een paar waterspetters na liep alles perfect qua weer. Eerst naar de vesting met op de achtergrond de watertoren, die nu hoog boven alles uitsteekt na het kappen van de bomen op de wallen. Dan naar de haven in de vesting waar we een plekkie uit de wind konden vinden en ff lekker uitwaaien bij de vuurtoren met op de achtergrond het Haringvliet. Nog even naar de gekleurde huisjes bij het dok en dan werd het tijd om naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te gaan voor het officiële gedeelte van de dag.

Daar werden we hartelijk ontvangen door de bode Bruno Coutant en ambtenaar Mary Dousey, die alles weer als een avonturenboek de levensverhalen van beide aan elkaar reeg. Dan het hoogtepunt van de dag. Natuurlijk het Ja-woord en de kus met de bijbehorende handtekeningen, de zoenen, de felicitaties en de groepsfoto op het bordes. Voor de huwelijkstaart hoefden we niet ver, dat kon lopende gedaan worden. Namelijk aan de overkant bij "de Mach". Eigenlijk zonde om aan te snijden zo mooi was tie "een drumstel met het Feijenoord logo". Maar iedereen had toch wel een beetje trek gekregen dus moest hij er toch aan geloven. Dan lekker eten en de receptie kon beginnen.

Martin en Nirosha van harte gefeliciteerd en het ga jullie goed.