Wilfred Vermeulen & Linda van der Linden
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Iedereen stond in de startblokken toen de fotograaf arriveerde op 1 augustus 2008 in Nieuwenhoorn bij het ouderlijk huis van Wilfred en na wat foto's gemaakt te hebben in huiselijke sfeer, togen we dan met een prachtige witte excaliber in uitzonderlijke staat naar de Struyten in Hellevoetsluis. Om daar aan paps en de mams van der Linden de hand van Linda te vragen en natuurlijk zat dat goed. Aan de reacties te horen waren ze er maar wat blij mee om hun meissie mee te geven aan deze "gom" in z'n beste pak inclusief bruidsboeket, een paar schitterende ringen met die witte bolide. Toen gingen we voor de fotoshoot naar de vesting en om een beetje uit de wind te staan valt niet mee, maar laat dat maar aan de fotograaf over. Daar met die grachten, de watertoren en de katholieke kerk op de achtergrond worden dat wel heel mooie plaatjes. En omdat het toch flink waaide, hadden we in ieder geval geen nattigheid, want dat waait zo mooi over naar het binnenland en met een klein zonnetje werd het zowaar nog warm ook. Nog even de binnenhaven aangedaan in de vesting en natuurlijk de vuurtoren, waar het lekker uitwaaien was en toen werd het toch wel tijd om de familie op te halen. Die presteerde om het verkeer van heel de Struyten te ontregelen om daarna toch in colonne naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te rijden voor het officiële gedeelte van de dag.

Daar werden we welkom ontvangen door de bode Wil Poot, die iedereen weer netjes naar hun plaats dirigeerde en dan kwam onder luid applaus het bruidspaar binnen met voorop de de ambtenaar, de oud officier politiefunctionaris Dirk van der Zee. Dan toch het belangrijkste gedeelte van de dag, het ja-woord met de bijbehorende kus, de ringen en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar. Natuurlijk de felicitaties aan het bruidspaar en toen zat het officiële gedeelte van de dag erop. Nog de groepsfoto op het bordes, waar broerlief van Linda nog wat in petto had voor het bruidspaar en onder een confetti regen werd er afscheid genomen van het Prinsehuis. Nog wat familieplaatjes en groepsfoto's werden achter het gemeentehuis gemaakt en dan met zijn allen naar partycentrum Steenbeek waar René Steenbeek al klaar stond voor ontvangst en die altijd het bruidspaar buiten opwacht, wel of geen weer en ons met open armen ontvangt. Eerst een champagne toast en effe lekker bijkletsen natuurlijk over deze dag, want een ieder heeft toch weer wat anders meegemaakt. Dan lekker eten en het feest kon beginnen. En dat feesten en eten kan je wel overlaten aan Liesbeth en René Steenbeek.

Wilfred en Linda van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!