Raimond Vermeulen & Anoeska Koppenhagen
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

In huize Vermeulen op de Menuetstraat in Hellevoetsluis was alles op vrijdag 4 juli 2008 nog heeeel relax. Ma was er voor de laatste puntjes op de "i" te zetten en Ramond werd door zijn familie netjes uitgeleid. En dan op naar de Etudestraat om Anoeska op te halen waar iedereen stond te trappelen van ongeduld om Raimond te ontvangen, die zijn meissie kwam op halen in een open VW met een schitterend bruidsboeket. Wanneer dan alles is goedgekeurd en gefilmd door Pa gaan wij naar de school waar Anoeska les geeft aan groep 7, "t Schrijverke" aan de Rijksstraatweg vlakbij de Vesting.

Natuurlijk zijn de kinderen uitgelaten en laten dat blijken ook. De gymles van die dag werd overgeslagen na al die sportieve handelingen rondom het bruidspaar. We zijn voor de fotoshoot gelijk begonnen tegenover de school het Dibbetsplanzoen, natuurlijk in de haven van de vesting en de vuurtoren. Het was daar het weer wel voor. Een stralende blauwe hemel. En dan moesten we toch wel opschieten om thuis de familie op te halen en naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te gaan voor het officieele gedeelte van dag. Dat dit onder politiebegeleiding ging, en daardoor iedereen het wist, was fantastisch. Tja, daar heb je vrienden voor.

Dan de huwelijksvoltrekking voor de burgelijke stand waar de bode Bruno Coutant al klaar stond en voor iedereen een plaatsje had gereserveerd en de ambtenaar de oud politiefunctionaris, hoe kan het ook anders Dirk van der Zee goed voorbereidzijn verhaal weer als altijd prima voor elkaar had. Dan is het niet zo erg om een klein uurtje naar iemand te luisteren, boeiend met veel grappige anekdotes. Dan komt toch het plechtige gedeelte, het ja-woord en de kus, de ringen die door Tim en Micha worden gebracht, dan de bijbehorende handtekeningen zo ook van de getuigen. De groepsfoto op het bordes en dan snel naarPartycentrum Steenbeek waar Ren en Liesbeth Steenbeek de scepter zwaaien en Ren, die altijd het bruidspaar buiten opwacht, wel of geen weer, ons weer met open armen ontving. Alwaar we toasten met champagne en de bruidstaart werd aangesneden. Dan eerst lekker eten en dan kan het feesten beginnen daar aan de Westdijk.

Raimond en Anoeskavan harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.