Marcel van der Zwan & Ryanne van der Stoel
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Het was nog héél rustig aan de Tapijtschelp in Hellevoetsluis op 27 juni 2008. Het was maar goed dat Pa, Ma en zuslief het in de gaten kregen en Marcel net op tijd was aangekleed, compleet met corsage en bruidsboeket, en hupsakee de auto in. Op naar de Kogge in Brielle, wat ook niet zomaar kon, want een straat verder werd er een bom uit de tweede wereldoorlog gedemonteerd door de mijnenopruimdienst van het leger, dus alles was afgezet door politie en brandweer. De man vond dat wel grappig staan in zijn tuintje, maar tijdens het schoffelen begon hij te tikken en er kwam rook uit en das niet goei hé. Maar ook deze bariërre genomen en kon er aangebeld worden bij huize van der Stoel waar Ryanne met de gehele familie vol zenuwen al klaar stond om de honneurs aan te nemen. Pa liet zijn dochter schaken en had hier geen enkel probleem mee en toen dan het bruidsboeket aan Ryanne werd overgedragen met de eerste kus van die dag, met hier en daar een zakdoekje om te deppen, was natuurlijk het ijs gebroken.

Eerst een paar foto's in de tuin gemaakt en dan naar Hellevoetsluis voor de fotoshoot rondom de vestinggrachten, de haven, het Dok en natuurlijk uitwaaien bij de vuurtoren. Het was dan wel windkracht 6 tot 7 maar lekker warm en een stralende blauwe lucht met van die witte stapelwolken. Marcel heeft Ryanne zijn hobby nog even uitgelegd en de plaatselijke visvereniging er uitgevist, door nog even tussendoor een karper te vangen. Nadat dan alle schubben en nattigheid verwijderd waren uit het bruidsboeket, werd het toch tijd om naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te gaan voor het serieuse gedeelte van de dag.
 
Daar werden we door de bode Wil Poot, die ons altijd met open armen ontvangt en voor een ieder een plaatsje had gereserveerd. Het bruidspaar kwam binnen onder luid gejuich en gestamp van de gasten, onder leiding van de ambtenaar Nel Otte, die weer de levensverhalen van beide als een avonturenboek aan elkaar reeg. Dan het hoogtepunt het Ja-woord en de kus, de ringen, en dan natuurlijk de handtekeningen om dit alles te bevestigen en vast te leggen, de zoenen, de felicitaties en de groepsfoto op het bordes.

Daar kreeg je natuurlijk wel dorst van, zeker bij deze temperaturen en daar had men op gerekend in het Badhotel van Rockanje en bij het zwembad onder de schaduw van de bomen werd alles nog eens dunnetjes overgedaan onder het genot van een champagne toast. Daarna een hapje eten en het feest kon losbarsten.

Marcel en Ryanne van harte gefeliciteerd en het ga jullie goed.