Raymond Hoogendam & Wendy Passchier
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was reuze gezellig op 23 mei 2008 aan De Berk in Hellevoetsluis toen de fotograaf arriveerde. Het zonnetje scheen heerlijk zowel buiten als binnen en het beloofde een heerlijke dag te worden. Raymond kwam vanuit Ridderkerk zijn Wendy ophalen in een prachtige Fiat 600 en kreeg de gehele dag veel bekijks ermee. Wendy stond al te trappelen van ongeduld en nam de avances en het prachtige bruidsboeket in ontvangst en natuurlijk werd alles bevestigd met een kus en er zouden er nog vele volgen die dag. Eerst gingen wij naar de vestinggrachten om samen met de Fiat de fotoshoot te maken inclusief picknick met champagne. Dan binnen de vestingmuren met de molen op de achtergrond en de gerestaureerde binnenhaven en het dok. Een schitterende lokatie voor de fotoreportage.
 
Dan wordt het tijd voor de inwendige mens, want poseren maakt best wel hongerig en vooral dorstig. Met z'n allen naar moeders voor een drankje met een broodje en om de familie op te halen, om dan met z'n allen naar het gemeentehuis te gaan van Hellevoetsluis voor het serieuze gedeelte van de dag. Bij het Prinsehuis werden we opgewacht door Oma in de rolstoel, die er natuurlijk ook bij wilde wezen. Jammer dat het Prinsehuis van Hellevoetsluis niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, dus Oma wacht dit alles geduldig buiten af. We werden weer als altijd hartelijk ontvangen door de bode Bruno Coutant die alle gasten, familie en getuigen de weg wees naar hun zitplaatsen.
Eindelijk, het moment aangebroken dat Paps Passchier met zijn dochter aan de arm de zaal in kwam, onder begeleiding van de ambtenaar Atie Koster, om haar te schenken aan Raymond. Altijd een emotioneel en mooi moment van de dag. Dan het belangrijkste, het ja-woord met de bijbehorende kus en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar in functie van de burgelijke stand.
Natuurlijk de felicitaties aan het bruidspaar en toen zat het officiele gedeelte van de dag erop. Nog de groepsfoto op het bordes en de famielieplaatjes voor het gemeentehuis en dan met zijn allen naar de Shamrock Inn op de punt aan het Haringvliet, waar de bruidstaart klaarstond om aangesneden te worden. Nog lekker eten met de familie en vrienden en toen kon het feest echt los barsten en was het nog lang onrustig daar aan die grote plas aan de rand van Hellevoetsluis.

Raymond en Wendy van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.