Jerry van Rijswijk & Anouk van der Lee
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Je zou maar op je trouwdag, vrijdag 16 mei 2008 mee maken,dat het heel de week mooi weer is en op de dag van je leven giet het pijpenstelen. Je moet naar Capelle a/d IJssel om je meissie op te halen en tot overmaat van ramp is de rijksweg ter hoogte van Vlaardingen, na de eerste beste regenbui in weken, gedeeltelijk onder water gelopen en natuurlijk een file van hier tot Tokio. We kunnen dijken bouwen en erover opscheppen tot in Amerika toe, maar water afvoeren, daar struikelen we over. Gelukkig waren Robin en Thimo als bruidsjonkers er om Jerry door de nattigheid heen te begeleiden naar Breedspoor 72, waar Anouk met Brittney en Maxime als bruidsmeisjes vol spanning hun opwachting maken. De heer des huize, Pa van der Lee had er alle vertrouwen in en wilde wel de hand weggeven van zijn dochter en na de goedkeuring van de bruids- boeketten door de dames met natuurlijk de eerste zoenen van die dag konden de remmen echt los.

Wij gaan eerst een fotoreportage maken in de tuin van de familie Lamaison en het kasteel Ravesteyn, die door de watergeuzen in 1572 met de bevrijding van Nederland in brand is gestoken en het slot is nooit meer in de oude staat hersteld. Vandaar nu de ruine van Heenvliet waar het zowaar af en toe even droog was. Wel heel jammer dat er tegenwoordig een beeldentuin van is gemaakt met allerlei excursies van groepen en scholen, zodat het erg druk was met groepen kinderen die door de tuinen dwaalden. Waar is de tijd gebleven dat je er alleen liep met je bruidspaar zodat je er in alle rust met z'n drieen kon fotograferen. Het is nu een Musea zoals alle andere met veel storende elementen. Vooral de ruine is helemaal ingepakt met bamboestokken. Nadat we nog even hebben gecontroleerd of de kerker nu wel echt leeg was, die waarin de ketterse pastoor Angellus Merula gevangen heeft gezeten voordat deze ter dood werd veroordeeld voor open publiek, kwam zowaar de zon echt door en konden we nog de tuin in waar we hele mooie plaatjes hebben gemaakt volop gebruik makend van het zonlicht en het natte groen. Zowaar de picknickmand nog uitgepakt en de kurk kon los en dat kan je aan Jerry wel overlaten.

Na de proost met de bijbehorende rituelen werd het toch tijd voor het officiele gedeelte van de dag, dus met z'n allen naar het gemeentehuis. En dan kom je bij het Prinsehuis van Hellevoetsluis aan, net op tijd, dus de fotograaf zet zijn auto op de stoep die minstens 3 keer zo breed is als de auto dus niet echt in de weg staat, want tegenwoordig vindt Burgerzaken van de gemeente Hellevoetsluis het klantvriendelijk om de gasten van het bruidspaar inclusief de fotograaf een stuk verderop een parkeerplaatsje te moeten zoeken i.p.v. op de binnenplaats achter de trouwzaal, zoals voorheen gebeurde met het gevolg te laat terug of de brug staat open, zodat ze alsnog te laat zijn in het gemeentehuis.

En ja hoor, tot nu toe alle begrip gekregen van diensdoende agenten in al die jaren ( 25) zoals ook te zien is op de site bij "is de politie je beste vriend" maar deze keer is ook duidelijk daar de omslag van het weer toegeslagen. Ook wanneer de chauffeur van de bruidswagen aanbied aan Oom agent of moeten we nu zeggen Tante agent, om de auto weg te zetten nadat duidelijk is uitgelegd om welke reden dit gaat en dat bij een calamiteit van welke aard dan ook, hij de wagen kan en wil verplaatsen, moet er een bon op de ruit worden geplakt. Applaus..., ode aan de wijkagent om het begrip voor de zaak. Afijn, Wil Poot de bode ontvangt ons als altijd met open armen en heeft voor een ieder een plaatsje heeft gereserveerd. Dan komt Pa van der Lee met zijn dochter in de arm binnen onder luid gejuich van de gasten en onder leiding van de ambtenaar Ruud Vrij, die de levensverhalen van hun beide als een avonturenboek aan elkaar reeg naar het hoogtepunt; het Ja-woord en de kus. Dan de ringen en als verrassing kregen ook de kinderen een ring en die vonden dat prachtig natuurlijk en niet te vergeten de bijbehorende handtekeningen, ook die van de belangrijkste getuigen, de zoenen, de felicitaties en dan de groepsfoto's op het bordes en de statsieplaatjes van de familie en vrienden.
Wij gaan nog even naar de vesting, haven en de vuurtoren om nog wat foto's te maken met dit mooie weer en dan naar Vlaardingen waar het feest kon beginnen.

Jerry,  Anouk en natuurlijk Brittney, Maxime, Robin en Thimo van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen toegewenst.