Jorrit van der Weg & Natasja Ref
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Jorrit kwam in de Koperslager te Hellevoetsluis op 18 april 2008 met een verlengde Excaliber, waarvan er maar 2 op de wereld bestaan. Eentje in Amerika en deze dus in Nederland. Het was wel even keren en insteken maar met Hans als chauffeur komt alles op zijn pootjes terecht. Het was even zoeken naar de bel ter huize Rek, want die was ingepakt door de ballonnen maar na enig zoeken kon er dan toch worden aangebeld en Pa Rek wilde maar al te graag zijn dochter afstaan aan Jorrit, die daar zenuwachtig stond zo aan de deur volledig in pak met een verschrikkelijk mooi bruidsboeket. Nu maar hopen dat Natasja er net zo over dacht, maar gelukkig kwam dat allemaal goed en nadat het kuikelverse paar elkaar goed hadden bekeken kon de rest van de familie hun bewonderen. Dan gaan wij nog even wat foto's maken rondom de Vestinggrachten en kan de familie zich opmaken voor de plechtiging in het stadhuis. Er stond wel wat wind (5), maar er zijn genoeg plekkies in Hellevoetsluis om foto's te maken en natuurlijk als Vestingstadje heeft dat wel iets. Maar dan moesten ook wij naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis voor het officiele gedeelte.
Daar werden we ontvangen door Bruno Coutant die alle gasten, familie en getuigen, de weg wees naar hun zitplaatsen en dan kan het bruidspaar binnenkomen onder luid gejuich en stampend met de voeten op de oude houten vloer van het gemeentehuis onder leiding van oud politiefunctionaris de ambtenaar Dirk van de Zee, die alles weer op zijn eigen ludieke wijze de twee levensverhalen fantastisch aan elkaar reeg tot een boeiend verhaal.

 Natuurlijk kwam dan het belangrijkste moment van de dag, het ja-woord, de ringen en de handtekeningen. Daarna de felicitaties en de groepsfoto op het bordes, maar dat moest toch even wachten. Alle leerlingen van de Brandaris wilden ook een duit in het zakje doen en dat was in een woord fantastisch. Ik heb wel eens een klasje gezien bij een bruidspaar, maar de hele Hellevoetse Vesting vol met zingende kinderen!!! Tja, dan moesten de groepsfoto's maar even wachten. Nadat de familiefoto's dan gemaakt zijn, gaan wij nog even naar de Westkade voor een fotoshoot en dan naar de bruidstaart in partycentrum Steenbeek waar Rene en Liesbeth Steenbeek de scepter zwaaien. Waar Rene en Oma met de gehele familie het bruidspaar met open armen ontvangen. Daar toasten met champagne en de bruidstaart werd aangesneden. En als verrassing een eigen gesingeerd mes en steek van ma. Eerst lekker eten en dan feesten en dat moet toch wel lukken daar aan de Westdijk.


Jorrit en Natasja van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.