Andre Visser & Sylvana van der Veen
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Andre Visser & Sylvana van der Veen

Het was een drukte in huize Visser aan de Buitenweide in op 4 april 2008 Hellevoetsluis. Heel de familie wilde Andre wel de weg wijzen naar de Willem van der Zaanstraat, waar de familie van Sylvana stond te trappelen van ongeduld om iedereen hartelijk te ontvangen. Toen maakte Andre zijn entree en kwam met een schitterende Creme kleurige Bentley de straat ingereden en houdt het dan maar eens droog. De ontmoeting was dan ook hartstochtelijk, het bruidsboeket werd goedgekeurd en Sylvana moest even de wagen inspecteren dit alles onder de leiding van hun bruidsmeisje en bruidsjonker.

Dan met z'n allen naar het Prinsehuis voor de huwelijksvoltrekking voor de burgelijke stand waar de bode Wil Poot al klaar stond en voor iedereen een plaatsje had gereserveerd en de ambtenaar Hans Webber goed voorbereid zijn verhaal weer als altijd prima voor elkaar had. Dan is het niet zo erg om een klein uurtje naar iemand te luisteren, boeiend met veel grappige anekdotes. Dan komt toch het plechtige gedeelte, het ja-woord en de kus met bijbehorende handtekeningen zo ook van de getuigen. Voor de uitwisseling van de ringen moesten we een eindje lopen. Die werden in de Kerk naast het gemeentehuis uitgewisseld. Na het aansteken van de kaars door Andre kon de dienst beginnen en dat werd een mooie dienst met muzikale begeleiding van de orgelleraar van Sylvana.

Na de felicitaties gingen de daggasten naar Rene en Liesbeth van Partyfarm Steenbeek voor een versnapering en wij de vesting in om nog wat mooie plaatjes te schieten. In de haven waar het best wel frisjes was en natuurlijk even de wind getrotseerd om de vuurtoren erop te krijgen. Nadat we Cape Helius hebben verrast met een bezoek waar je je net in het buitenland waant, waren we wel toe aan een drankje en was ook voor Andre en Sylvana tijd om zich onder hun gasten te begeven.


Andre en Sylvana van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.