Sandor van Rooijen & Hilda van de Stroet
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Sandor kwam in een Silver Shadow van Rolls Royce met het zonnetje in de rug weliswaar met een gure koude oostenwind naar de Garnaal in Hellevoetsluis op 15 februari 2008 om Hilda het hof te maken met een schitterend bruidsboeket met rode rozen en egeltjes erin verwerkt. De looprichting van de auto naar de deur kon eigenlijk niet missen, want er was een heus pad uitgezet met egeltjes op een stokje tussen de tegels geplaatst. Gelukkig werden ook hier weer de honneurs positief ontvangen en na de ontvangst van moeders des huize kon het boeket worden overhandigt en natuurlijk de kus die die dag nog vaker het middelpunt zou zijn, maar daarover later meer. Eerst gaan we van het zonnetje gebruik maken voor de fotoshoot en die zouden we gaan maken in de vesting van Hellevoetsluis, bij het voetgangersbruggetje die (nog wel) mooi wit afstak tegen het blauwe water en een strak blauwe lucht bij die lage stand van die februarizon altijd karakterestiek voor deze tijd van het jaar. Dan natuurlijk de haven aangedaan waar we een plekkie uit de wind vonden op de kade bij de vuurtoren. Het kanon bij het brugwachtershuisje getest en voor het gemeentehuis nog wat statiefoto's gemaakt. En dan kregen we toch wel wat trek, dus hop... naar moeders voor een broodje met mmm warme koffie want frisjes, dat was het wel ook met het bontjasje van Oma.

Nadat broodjes en drankjes weggewerkt waren, werd het toch wel tijd voor het officiele gedeelte van de dag, dus met z'n allen naar het Prinsehuis maar niet nadat dan de gehele familie het bruidspaar naar de Rolls begeleide. We weten niet zeker of dat Hilda het wel zeker wist, want Sandor had toch wel wat overredingskracht nodig om de aanstaande bruid uit de auto te krijgen, maar het lukte toch maar na wat getrek en gesjoemel hier en daar. We werden weer als altijd uiterst vriendelijk en altijd vrolijke bode Wil Poot ontvangen die voor een ieder een plaatsje had en dan konden we toch beginnen. Natuurlijk werd de levensloop van beide nog eens haarfijn doorgenomen en dan toch het uiteindelijk belangrijkste gedeelte. Het ... "ja ik wil" met de bijbehorende kus en daar namen ze wel even wat tijd voor. Ik hoorde al mensen achter in de zaal om een kopje thee vragen met het liefst een koekje erbij, want daar hadden ze tijd genoeg voor aldus toehoorders. De door beide ingestudeerde teksten kwamen niet helemaal goed uit de verf, maar iedereen begreep het en dat is het belangrijkste. Trouwens het waren er maar weinig die het droog konden houden, dus de boodschap kwam in ieder geval bij een ieder goed aan. Afijn na vijf zakdoeken verder en wie heeft welke zakdoek kon Kilian de kleinste telg van de familie dan eindelijk de ringen komen brengen die dan ook precies pasten. De handtekeningen konden worden gezet in de akte door het bruidspaar, de getuigen en de ambtenaar en nu was dan alles officieel. Nadat bij de uitgang alle kinderen van groep 5 hun juffrouw Hilda en haar kersverse echtgenote Sandor toezongen en een heuse erehaag gemaakt, konden de groepsfoto's worden gemaakt. Dan gaan de familie, vrienden en alle kinderen naar de Beer om het kinderfeestje voor te bereiden, zodat wij bruidspaar en fotograaf nog even bij de molen in de vesting gebruik konden maken van het mooie licht en nog wat schitterende foto's gemaakt.

En dan werd het voor ons ook tijd om naar het kinderfeestje te gaan de taart aan te snijden met heuse champagne. Er werd gezongen en kado's werden uitgepakt, voor elk kind een afscheidskadootje, dan lekker dineren met familie en vrienden en dat kan je aan Eugene aldaar wel overlaten en het feest kon beginnen.

Sandor en Hilda een fijne huwelijksreis volgende week door Gambia en heel veel geluk toegewenst.