Nicky Ouwendijk & Nancy Bakker
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Of dat Nick nog een rekeningetje hier en daar open had staan of een verkeersovertreding, dat weten we niet, maar het ging bijna fout op 30 november 2007 in Hellevoetsluis aan de Brasem. Daar werd hij niet alleen opgewacht door een zenuwachtige Nancy incl. een nog zenuwachtigere moeder die geen oog had dichtgedaan die nacht, maar ook door de Hellevoetse gendarmarie. En deze vervaarlijke koddebeiers sloegen Nick gelijk in de boeien. Niks te vertellen.... mee moest 'ie. Maar na een goed gesprek en deze belangrijke dag voor de deur mocht hij voor deze keer dan toch zijn meissie ophalen in een schitterende BMW met een prachtig bruidsboeket. De kap kon dicht blijven want het was een druilerige donkere winderige winterdag, dus zijn we de foto's gaan maken bij de familie van Rossum van het bedrijf Groenrijk "Aralia", waar we als altijd hartelijk worden ontvangen door Arie him self, die zelfs een presentje voor het bruidspaar had. Na dan de fotoshoot gedaan te hebben in kerstsfeer inclusief verkwikkende duik tussen de goudvissen en met medewerking van de ezel, die er elk jaar weer is rond deze tijd, kregen we toch wel een beetje trek dus hop naar moeders voor de lekkere belegde broodjes met koffie.

En dan werd het toch tijd voor het of officiële gedeelte van de dag, dus met z'n allen naar het Prinsehuis waar de bode John Elgers ons met open armen ontvangt en voor een ieder een plaatsje heeft gereserveerd. Het bruidspaar komt dan binnen onder luid gejuich van de gasten en onder leiding van de ambtenaar Lenny de Raaij, die weer als altijd de levensverhalen van de beide fanatieke dansvirtuozen als een avonturenboek aan elkaar reeg naar het hoogtepunt; het Ja-woord en de kus. Dan natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handtekeningen, ook die van de belangrijkste getuigen, de zoenen, de felicitaties en de groepsfoto's die we van John mochten maken in de raadszaal vanwege het voorral natte en gure koude winderige weer. 

Gaan we dus in ganzemars met z'n allen onder de grond door de oude gewelven van het Prinsehuis naar het gemeentehuis. Weer eens wat anders trappie op en trappie af. Gelukkig waren we allemaal weer terecht uit het doolhof van gangen bovengronds in de Raadszaal voor de familieplaatjes.

Nog even uitgestapt bij de haven in de vesting voor een buitenlokatiefoto, maar het was eigenlijk niet te doen dus lekker uitgewaaid op naar de familie en vrienden die ons opwachten in restaurant Hazelbach aan de Rijksstraatweg alwaar de taart zou worden aangesneden. Dan lekker eten en ik moet zeggen dat dat er prima uitzag, daarna het feest en dat kon natuurlijk niet anders in de dansschool van Oostvoorne kon lostbarsten.

Nick en Nancy van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.