Paul Looij & Gerdi Muller
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Gelukkig waren de ouders van Paul wakker op de Dorpsstraat in Nieuwenhoorn,want anders waren we misschien wel te laat gekomen in de Westhilstraat op 26 oktober 2007, om Gerdi de hand te vragen. Maar met de stuurkunsten van Gerard lukte het toch nog, een straat verder, om op tijd te arriveren. En daar waren Ilva, Kyra en Gerdi er helemaal klaar voor om Paul te ontvangen, die maar wat in de smaak viel bij de dames in zijn mooie pak en niet te vergeten het bruidsboeket. De honneurs werden aangenomen en alles was dus dik voor mekaar.

Dan gaan we de foto's maken en als ras Nieuwenhoorenaar doe je dat in het oude gemeentehuis aan de Rijksstraatweg, die voor ons eventjes open werd gemaakt door dhr. Potters. Dan naar de vesting van Hellevoetsluis, de haven en natuurlijk de vuurtoren waarvan Opa pas de deur heeft gerestaureerd, dus die moest er in volle glorie op volgens Ilva en Kyra. Dan met de gehele familie op de foto in de Dorpsstraat en dan werd het toch wel tijd om met z'n allen de bus te nemen, om achter de oude Citroen aan te gaan naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis voor het officiele gedeelte van de dag.

Daar werden we ontvangen door de bode Wil Poot en oud politiefunctionaris de ambtenaar Dirk van de Zee, die alles weer op zijn eigen ludieke wijze de twee levensverhalen fantastisch aan elkaar reeg tot een boeiend verhaal en die af en toe moest onderbreken, door de volle lach in de zaal en de schuddende buiken. Maar dan kwam het er toch van voor waar we eigenlijk waren gekomen. Het Ja-woord, de kus, de ringen met de bijbehorende handtekeningen. De ringen werden geheel verzorgd door Ilva en Kyra, die dat meer dan voortreffelijk deden. Dan de felicitaties met bijbehorende zoenen en de groepsfoto op het bordes met de familieplaatjes met als achtergrond het Prinsehuis.

Dan met z'n allen naar partycentrum Steenbeek waar Rene en Liesbeth Steenbeek de scepter zwaaien en Rene, die altijd het bruidspaar buiten opwacht wel of geen weer, ons weer met open armen ontving. Alwaar we toasten met champagne en de bruidstaart werd aangesneden. Eerst lekker eten en dan feesten en dat moet toch wel lukken met een band van negen personen dacht ik zo.

Paul en Gerdi en natuurlijk niet te vergeten Ilva en Kyra van harte gefeliciteerd en heel ... heel veel geluk toegewenst met z'n vijfjes, ... oeps!