John de Nies & Conny van Gijzen
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het werd hoog tijd dat John het huis uit ging, vond zijn broer en zodoende wilde hij hem wel even een helpende hand geven op 12 oktober 2007. Hij werd zo in een schitterend gerestaureerde Lincoln uit 1941 gegooid om zijn meissie op te halen in de Beijerenstraat in Hellevoetsluis. En daar werd hij met open armen ontvangen door Anke, de zus van de bruid, die hem maar wat graag binnen liet, want Conny was toch wel een beetje zenuwachtig geworden van al dat wachten. Maar toen ze haar John binnen zag komen in zijn perfect uitgekozen kostuum en natuurlijk niet te vergeten de ringen en bruidsboeket was de spanning snel gebroken. Gelukkig werden alle avances gehonoreerd en kon de belangrijke dag beginnen.
 

En natuurlijk met dat mooie weer zijn wij de vesting van Hellevoetsluis in gegaan om de plaatjes te maken. Die herfstkleuren, de auto, het pak van John en de kleur van de bruidsjurk van Conny waren fantastisch in die lage zon voor dit jaargetijde. Echt een genot om dit te mogen fotograferen. Nog even naar het voetgangersbruggetje geweest aan de Glacisweg, waar we uit de wind stonden, want bij de vuurtoren waaide je uit je hemd en dan werd het wel zo langzamerhand tijd om naar het Prinsehuis te gaan om dit alles te bevestigen.

Daar werden we weer als altijd hartelijk ontvangen door de bode Bruno Coutant die alle gasten, familie en getuigen de weg wees naar hun zitplaatsen en toen kon het bruidspaar binnenkomen onder luid gejuich en stampend met de voeten op de oude houten vloer van het Prinsehuis, onder begeleiding van de ambtenaar Atie Koster, die tijdens de huwelijksvoltrekking de levenswandel van John en Conny in een mooi verhaal aan elkaar smeed. Dan het belangrijkste, het ja-woord met de bijbehorende kus en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar.Natuurlijk de felicitaties aan het bruidspaar en toen zat het officiele gedeelte van de dag erop.Nog de groepsfoto op het bordes en de famielieplaatjes voor het gemeentehuis en dan met zijn allen naar restaurant het Pomphuys van Paul Hobbel, waar de bruidstaart klaarstond om aangesneden te worden. Nog lekker eten met de familie en vrienden en toen kon het feest echt los barsten.

John en Conny van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.