Gijsbert Apeldoorn & Miranda Bestman
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was reuze spannend in de Pieterstraat in Melissant, Zeeland op 28 september 2007, want we verwachten Gijsbert vanuit Kootwijk de Veluwe en door het slechte weer, de file's grotendeels door wegwerkzaamheden en ongelukken, liep dat een beetje uit.  Maar Paps Tieme als chauffeur loodsde zijn zoon in een schitterende BMW hoog boven de weg door half Nederland en zo kon Gijsbert toch zijn meissie redelijk op tijd ophalen. Er waren toch nog wel wat zenuwen te overwinnen, maar gelukkig hielpen de bruidsjonker Peter en z'n broers Michael en Gert- Jan Gijsbert over de streep, of moet ik zeggen drempel. En gelukkig werd de aanzoek onder toeziend oog van het bruidsmeisje Colinda goedgekeurd en bezegeld met een kus en kon het bruidsboeket worden overhandigd. Inmiddels was het opgehouden met miezeren en begon het echt te regenen, dus op naar het streekmuseum in Sommelsdijk  voor de fotoshoot. Waar we hartelijk werden ontvangen en waar de beheerster altijd heel behulpzaam is met het aanreiken/vinden van allerlei attributen met de bijbehorende gebruiken ervan, om de foto's meer inhoud te geven, dus leerzaam tegelijkertijd. Zelfs het plankje waar men in die tijd elkaar te lijf ging en dus altijd in de kamer hing, werd tevoorschijn gehaald, want Gijsbert was volgens Miranda een beetje ondeugend. Toen kreeg iedereen toch wel een beetje trek en dat kwam goed uit. Alle genodigden waren naar de ring in Dirksland gekomen in de "Onder de Wiek" om lekkere opgemaakte broodjes te eten met een kopje koffie of thee.

En dan werd het toch onderhand tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Dus op naar het gemeentehuis en dat konden we vanaf de de ring lopend afleggen, want gelukkig was het droog. En voor het gemeentehuis werden we weer zoals altijd hartelijk ontvangen door ambtenaar Teun Meijer, die een een parkeerplek had vrijgehouden voor de trouwbolide. En de ambtenaar van de burgelijke stand Kees Otte wist weer van alles mooi aan elkaar te smeden tot één verhaal. En dan het belangrijkste natuurlijk... het ja-woord met de bijbehorende kus. 
Natuurlijk werden de ringen aangegeven door Colinda en Peter en onder toeziend oog van die beide werden ook de handtekeningen goed neergezet. De groepsfoto is gemaakt voor het gemeentehuis en de staatsieportretten van de familie op de ring, met water, spierwitte ganzen hoe bestaat dat met dit weer en de kerk op de achtergrond.

Nadat iedereen aan de beurt is geweest en met z'n mooiste glimlach is geportretteerd, heeft Pa Tieme de auto voorgereden om in een lange stoet naar de Nederlandse Hervormde Kerk in Kootwijk in Gelderland te leiden, om de kerkdienst bij te wonen van de kerkelijke plechtigheid. 
Gelukkig was het nog droog en konden er vlug nog wat buiten locatie foto's worden gemaakt rondom de kerk, want foto's met daglicht is toch het mooist voor in je trouwalbum.

Gijsbert en Miranda van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.