Ron Troost & Leonie Kengen
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Ik weet niet of Ron echt naar de Moriaanseweg West wilde op 17 augustus 2007 om zijn Leonie op te halen, maar daar zorgde Casey en Nicky als bruidsjonkers wel voor dat alles voor elkaar kwam. En zelfs op lokatie werd door die twee alles geregeld, zodat Leonie met haar lange sleep overal als door een ringetje te halen doorheen kwam. We zijn eerst, eigenlijk om de hoek in de Ring op oud Hellevoet foto's gaan maken bij de kerk. Dan naar de Vestinggrachten van Hellevoetsluis op het gras bij het water, waar we nog wat lokatie foto's hebben gemaakt, want het weer was perfect met een open koets.
En dan natuurlijk naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis waar de huwelijksplechtiging zou plaatsvinden. En wat is er leuker om zelf de koets te mennen om voor de deur te parkeren. In één woord fantastisch natuurlijk. Door de bode John en ambtenaar Mary Dousey werd alles in goede banen geleid en na het ja-woord met de bijbehorende kus, de handtekeningen en de groepsfoto's zijn wij nog wat foto's gaan maken bij... natuurlijk de vuurtoren. Fantastisch met die blauwe lucht en die stapelwolken. Heeeele mooie plaatjes zijn dat geworden. Maar ik zit in de auto en hoor op radio Rijnmond dat men aanwezig is in de vesting om een avondconcert met verschillende artiesten te geven en wie een foto instuurt met op de achtergrond de vlag van radio Rijnmond kan een etentje winnen, dus wij erheen, maar ik denk dat we zelf moeten koken.

Dan naar het Karrewiel waar we de taart zullen aansnijden. We worden hartelijk ontvangen door de bedrijfsleider Ursula Vondeling, die weer alles tot in de puntjes heeft verzorgt. De glazen worden gehefd, de foto's van het taart snijden worden gemaakt door familie en de fotograaf. Dan met de familie en vrienden een hapje eten en het feest kan beginnen. En dat feesten, dat kan je wel overlaten bij het Karrewiel. Daar was het nog tot laat roemourig in de polder.

Ron en Leonie  van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.