Remco de Jong & Sandra van de Ent
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was wel even spannend in verzorgingshuis de Markenburg op het Goudenregenplein in Spijkenisse op 7 september 2007 voor oma van de Ent en de fotograaf, maar Remco en Sandra hebben het dan toch gevonden na wat oponthoud bij de kapper. We hebben hele mooie plaatjes gemaakt samen met Oma en dan naar de Maas om bij het water de fotoreportage af te maken. Het weer was zo slecht nog niet. Regen opgegeven, maar het was zwaar bewolkt en droog en dat is het belangrijkste. Als het maar droog is. Leuke plaatjes zijn het geworden ook met zus lief die twee weken eerder was getrouwd en dus wist wat er van het bruidspaar gevraagd wordt,als fotograaf om mooie foto's te maken. Een foto moet inhoudelijk iets weergeven van de dag anders hoef je "m niet te maken is ons motto. En dat kon je aan Remco en Sandra overlaten. Vol overgave.  Ze waren overal voor in, dus een makkie deze dag voor de fotograaf.

Dan naar het gemeentehuis van Spijkenisse die van binnen helemaal is gerenoveerd. Ben blij dat die roze stoeltjes verleden tijd zijn en wat je nu ziet is fantastisch. Heerlijk om te fotograferen. Zo mooi zacht licht wat er nu binnenkomt met die elektrisch bediende lamellen en gordijnen. Een lust om er te fotograferen. Dan de toespraak van de ambtenaar. En het ja-woord, de kus en dan worden de ringen gebracht door de oudste telg van de vrienden fam. Kardux. De handtekeningen werden gezet en het officieele gedeelte is gebeurd. De handen worden geschut, naar lust en leven gezoend en dan naar het balkon vanwaar je alles kan overzien wie je lief is. De ballonnen werden losgelaten en dan met de familie en vrienden op de foto, die wordt gemaakt op het bordes.

We gaan met z'n allen naar de Bernisse om de laatste familieplaatjes te maken en de taart aan te snijden in restaurant La Campagne waar na een culinaire versnapering het feest kon beginnen.

Remco en Sandra van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.