Jan Kwist & Ingrid Degeling
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was op 27 juli 2007 een zonnige dag maar met heel veel wind. Zelfs zoveel wind dat de Classic Regatta die gepland stond voor dit weekend niet doorging. Dus alle nostalgische boten van weleer lagen aan de kade wat natuurlijk voor ons mooie plaatjes opleverde. Na wat te hebben rondgelopen en een fotoshoot te hebben gemaakt op plekjes uit de wind, wat te hebben gevist in de haven was het tijd om naar het Prinsehuis te gaan alwaar de bode Joop de Boef ons zoals altijd weer allervriendelijks ontving en de ambtenaar Atie van der Sluis van de burgelijkestand, die tijdens de huwelijksvoltrekking met leuke anekdotes de levenswandel van Jan en Ingrid aan elkaar reeg. Dan het ja-woord met de bijbehorende kus en niet te vergeten natuurlijk de handtekeningen van bruidspaar, getuigen en de ambtenaar. Dan de groepsfoto op het bordes en als verrassing met alle gasten wandelend naar de "Amuda" om het champagne glas te heffen en het bruidspaar al het geluk van de wereld te wensen.

Natuurlijk ook nog even wat foto's gemaakt aan boord van de boot en nadat Ingrid het roer overnam wat volgens Jan allemaal goed ging met de duim in top. Maar toch niet nadat Ingrid haar mannetje aan de haak/touw had geslagen kwam alles onder de bel op zijn pootjes terecht. Alhoewel, eentje werd er toch wel heeeeel erg gemist en dat was Boris. Maar dat werd de dag erop volledig goedgemaakt doormiddel van een fikse wandeling in de duinen. Lekker met zijn drieen uitwaaien na een enerverende doch perfect geslaagde dag waar Boris een heuse eigen fotoreportage kreeg. En die vond dat maar wat prachtig zo al die aandacht. En dat verdiende hij ook. Toch!! Die heeft alles van dichtbij gadegeslagen en natuurlijk alles allang zien aankomen.

Jan, Ingrid en Boris van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst.