Jeffrey Koole & Leonie Luthart
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Heel de week droog weer met een beetje wind en "Paps Luthart" laat zijn trotse rode neusje buiten de deur en het begint te plensen. 
Gelukkig was de kap waterdicht en wat mooi is dat toch "vuurrood". 
Toen Jeff de Rondostraat kwam indraaien op 20 juli 2007 om de hand te vragen van Leonie kwam dat allemaal dik voormekaar. Heel familie en alle vrienden waren getuigen van de aanzoek en die werd met volle overgave gehonoreerd.

Omdat het weer nou niet zo was om naar het strand te gaan zijn we foto's gaan maken bij  Aralia waar de familie Roskam de scepter zwaait en we altijd met open armen worden ontvangen door het personeel die met alle hulp bereid is te helpen om mooie plaatjes te schieten.

Dan is het tijd om naar het Prinsehuis te zwemmen van Hellevoetsluis waar ambtenaar Hans Webber alles weer op zijn ludieke wijze als de eerste ontmoeting en wat daar allemaal op volgde aan elkaar reeg tot een fantastisch verhaal. Dan het Ja-woord, natuurlijk "de kus" en om alles te bevestigen van deze dag de ringen die werden gebracht door de 2,5 jarige Jarno. En of het zo moest zijn zowaar kwam er een zonnetje door de ramen van het gemeentehuis dus vlug naar buiten voor de groepsfoto op de trap en de familieplaatjes in de tuin van het Prinsehuis.
De familie en vrienden naar de Tapperij in de Bernisse van Zuidland en wij naar de haven in de Vesting met open kap om droog weliswaar in de schemering nog wat buitenlokatiefoto's te maken. Dan vertrekken wij ook onder veel bekijks met open kap naar Zuidland waar het hele gezelschap ons opwachtte onder een wolk van bellenblaas. De sleep was nog niet binnen het dak van de auto net op tijd dicht en het begint weer te stortregenen. Met bakken wam het uit de hemel maar dat kon de pret niet meer drukken. Wij hebben de plaatjes nog net kunnen schieten. Nog wat foto's gemaakt van het aansnijden van de taart. Een hapje eten en het feest kon beginnen.

Jeffrey en Leonie van harte gefeliciteerd en het ga jullie goed.