Richard Schretzmeijer & Jennifer Mahn
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Eindelijk, eindelijk dan een droge dag en die hebben we ten volle teugen genomen. Er stond nog windkracht 8 tot 9, maar wat deert dat eindelijk "zonder regen". De koeien stonden tot de tepels in het water volgens het nieuws van SBS6, maar wij waren maar wat blij met het weer. Paps Schretzmeijer had het al voorspeld, maar hij is bevooroordeeld deze mooie dag, want hij krijgt wel heel specifieke betrouwbare weersvoorspellingen binnen via zijn werk op zee en dat hielp of moet ik zeggen behoede natuurlijk de rest van de familieleden op slapeloze nachten en er komt een leeftijd dat je wat minder goed opdroogt zo 's morgens vroeg. En dat was het want de fotograaf stond er al om 08.00 uur. En er waren er die al om 04.00 uur op waren!!

Richard stond al te trappelen van ongeduld op 7 juli 2007 toen de fotograaf arriveerde op de Prikkorf in Hoogvliet om daarna met een omweg door de Beneluxtunnel, want de Brienenoordbrug was afgesloten, te rijden om Jennifer op te halen in Alexanderpolder. Maar alles is gelukt.

Dan met z'n allen naar Hellevoetsluis om in het Prinsehuis alles te laten bevestigen door de getuigen, de ambtenaar van de burgerlijke stand Atie, die de levenscycles weer perfect aan elkaar reeg en natuurlijk de kus, de ringen die gebracht werden door Femke en haar broertje Job, de groepsfoto op de trap en er waren nog de duiven om nog wat meer geluk te brengen, maar volgens mij was dat er al in overvloed aanwezig. Nog wat familieplaatjes achter het gemeentehuis in alle rust geheel ontspannen van de oma's, die beide hun mondje nog goed konden roeren op z'n Rotterdams gezegd en de rest van de familie en vrienden.

Dan iedereen naar Citta Romana voor de lunch. En wij foto's gaan maken in en rondom de Vesting en de haven van Hellevoetsluis. Dat was natuurlijk fantastisch met dit weer, een windvrije plek vinden en fotograferen met die achtergronden. Prachtige stapelwolken. De Nederlandse schilders van vroeger zijn er beroemd om geworden het was een lust voor het oog, of moeten we zeggen de camera.  Op de Westkade Sara goeiedag gezegd en natuurlijk bij de vuurtoren in de wind met die witte koppen op het Haringvliet. Nog even gepicknickt op het Dibbetzplantsoen met heerlijke broodjes en champagne, dat was verzorgd door de kok van Citta Romana. Op de Glacisweg foto's gemaakt op het voetgangersbruggetje, die nu weer heel mooi wit is, met op de achtergrond de Katholieke kerk en  de Watertoren. Heel mooi met die blauwe hemel met witte wolken.

En dan was het voor ons ook tijd om naar Citta Romana te gaan, waar de familie en vrienden vol ongeduld zaten te wachten om de taart aan te snijden. Dat is dus ook allemaal gelukt en het zou er nog laat worden op dat normaliter rustige park aan de rand van Hellevoetsluis. 
Maar dat deerde Richard en Jennifer het allerminst, want die hadden de dag van hun leven.

Richard en Jennifer van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!