Harry Klunder & Wilma Jansen
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Na eindelijk een droge dag en we hebben het over 6 juli 2007, konden we goed leven met windkracht 8 tot 10. Het lijkt wel herfst met juni doet wat 'ie wilt. Maar dat kon Harry niet deren en wat wil je als geboren stoere zeeman en daarna als brugwachter van de Callantbrug, al 22 jaar in Rozenburg, toen hij zijn Wilma kwam halen om in het huwelijksbootje te stappen. Eerst werd het bruidsboeket aangedragen door kleinkind Fay en daarna kon de fotoshoot beginnen. We zijn foto's gaan maken in de Vesting en in de haven van Hellevoetsluis, met de volledige medewerking van de havenmeester Briggitte zijn er hele leuke plaatjes gemaakt in het brugwachterhuisje bij de oude brug met als achtergrond het stadhuis waar later het ja-woord zou worden gegeven.

Na dus lekker te zijn uitgewaaid hebben we de familie en vrienden opgepikt om naar het Prinsehuis van Hellevoetsluis te gaan om alles op papier te laten zetten. De ringen werden gebracht door de kleinkinderen Fay en Benito, na de zo passende speech van de ambtenaar Atie. Alle zakdoeken waren present, het bijbehorende "ja" en na de veeeel belangrijkere kus werd toch alles verzegeld en konden we weer ademen zoals het moet.


Na de foto's op het bordes van de familie, vrienden en aanstormende stellen werd het feest voortgezet bij partycentrum Steenbeek waar René Steenbeek, die altijd het bruidspaar buiten opwacht, wel of geen weer, met open armen ontvangen een champagne toast wachtte en dan werd eerst lekker gegeten en dan feesten. En dat feesten en eten kan je wel overlaten aan Liesbeth en René Steenbeek.


Harry en Wilma, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk toegewenst!