Rob Treur & Natalie Fierinck
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Je kan gerust zeggen dat het wat vochtig was toen de koets kwam voorrijden bij het stadhuis in Geervliet op 29 juni 2007 met Rob, Natalie en natuurlijk de kinderen Brian, Lenny, Hugo, Megan, Keyleigh met familie en vrienden om met zijn allen aanwezig te zijn voor de huwelijksvoltrekking. En daar werd ruim de tijd aan geschonken door ambtenaar Voets, geholpen door Lenny die de akte voorlas want 7 maal ringen "schuiven" en de nodige handtekeningen van allen neemt wel even wat tijd in beslag. En nadat Natalie een indrukwekkende en emotionele toespraak voor Rob had uitgesproken en er hier en daar een zakdoek te pas moest komen was alles dik voor mekaar gekomen. En of het zo moest gebeuren, gelukkig stopte het even met regenen en kon de groepsfoto gemaakt worden op de trap van het stadhuis en de familieplaatjes met de paarden en koetsen als achtergrond en die oude huizen. Een decor om door een ringetje te halen.

De Jan Plezier ging met de familie en vrienden op weg naar de Tapperij in Zuidland en wij zijn een fotoreportage gaan maken in de tuin van de familie Lamaison en het kasteel Ravesteyn, die door de watergeuzen in 1572 met de bevrijding van Nederland in brand is gestoken en het slot is nooit meer in de oude staat hersteld. Vandaar nu de ruîne van Heenvliet waar het zowaar af en toe even droog was. 
De kids wilde Rob en Natalie nog zien zwemmen maar daar werd bijtijds toch maar van afgezien. Nadat de dames onder begeleiding van de jongens stoer nog even hebben gecontroleerd of de kerker nu wel echt leeg was, die waarin de ketterse pastoor Angellus Merula gevangen heeft gezeten voordat deze ter dood werd veroordeeld voor open publiek, de pauwen en eenden bezocht, nog even touwtje springen met zijn allen de waakhond een setter geknuffeld.

Dan gaan ook wij met de koets naar Zuidland dwars door de Bernisse heen en dat is natuurlijk een ritje om nooit te vergeten. En zowaar brak er een zonnetje door en kregen we als achtergrond van die mooie stapelwolken tegen een blauwe lucht en hebben we nog heel wat mooie plaatjes geschoten met dat tegenlicht door de natte bomen heen. Tja, en aan alles komt een eind zo ook aan dit nostalgisch ritje, maar niet getreurd, de familie stond te trappelen van ongeduld om het bruidspaar en de kinderen te ontvangen. Alles compleet en geslaagd dus. Zo en dan kon nu het feest pas goed beginnen.

Rob, Natalie, Brian, Lenny, Hugo, Megan en Keyleigh  van harte gefeliciteerd en heel veel geluk zo met z'n allen toegewenst.