Ralph van den Heuvel & Linda Roijackers
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was op 25 mei 2007 vroeg dag in het Brabantse Aarle-Rixtel.
Ralph kwam zijn Linda ophalen en werd warm onthaald door beide families.
Al snel vertrok het bruidspaar naar recreatieplas Berkendonk in Helmond, om daar locatiefoto’s te gaan maken. Ralph en Linda zijn helemaal dol op water en varen en hadden samen met hun collega's van de reddingsbrigade geregeld dat hun trouwfoto's op het water gemaakt konden worden. Helaas was er niet alleen water aan de onderkant van de reddingsboot, want het water kwam ook uit de lucht vallen. Dat bedierf de pret gelukkig niet, met paraplu's en later zelfs een parasol gingen we gewoon door met foto's maken. Ook de bruidskinderen Tijn en Iza kwamen even op de boot, maar het was te nat om nog echt het water op te gaan. Op de kant kreeg het bruidspaar een champagnelunch aangeboden en werden ze geïnterviewd door de plaatselijke krant.
Veel familieleden en vrienden waren verrast toen Ralph en Linda bij de trouwlocatie arriveerden in een huwelijksbootje.
Toen ze elkaar het Ja-woord gaven, begon het zonnetje te schijnen, zo'n gezellige ceremonie maakte de ambtenaar ervan.
Even later was er in het kapelletje een hele mooie mis, die werd geleid door de oom van Linda.
Meester Ralph en Juf Linda werden nog verrast door de kinderen van school, waarna ze begeleid door de politie in hun huwelijksbootje naar de dolfijnentaart en champagne werden gebracht.
Na een bijzonder diner kon de receptie en even later het feest beginnen. Na flink wat uurtjes feesten vertrok het kersverse bruidspaar voor hun huwelijksnacht naar de bruidssuite die Linda had gewonnen.
Na de huwelijksdag gingen Linda en Ralph nog een paar dagen op huwelijksreis naar “Hun Texel” om daar nog meer trouwfoto's te maken onder het genot van weer en wind.
Linda en Ralph, na deze gezellige huwelijksdagen wens ik jullie nog veel meer geluk en zonneschijn toe.
Van harte gefeliciteerd!