Reinier van Brussel & Delphine Jammet
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Reinier vond, mede door zijn werk, zijn geliefde in Frankrijk onder de rook van Parijs. We zijn op zaterdag 12 mei 2007 voor de deur begonnen met de fotoreportage in Hellevoetsluis aan de Glacisweg met zijn "Kippebruggetje", het fort en de wallen. Gelukkig stopte het deze week even met regenen en met windkracht 6 krijg je dan die mooie luchtpartijen. Blauwe hemel met witte en donkere wolkenpartijen. Het kon niet beter. In Hellevoetsluis als vestingstad vlak bij de zee is er altijd wel een plekkie te vinden uit de wind.
Natuurlijk nog even wat plaatjes geschoten bij het droogdok en dan naar de Prinsezaal waar de ceremonie zou plaatsvinden met een geweldige speech van de Ambtenaar Magda, half in het Nederlans half in het Frans. Natuurlijk werd er over en weer in het Frans en Nederlands het Ja-woord gegeven, de ringen om geschoven, de handtekeningen gezet en mevrouw van Brussel, wie kent haar niet in Hellevoetsluis als "de verloskundige" nu in ruste" deed ook nog een ned/franse duit in het zakje en toen kon er echt gekust worden. Alles bij elkaar een heel indrukwekkende plechtigheid. Nog een groepsfoto op het bordes, de familieplaatjes met als achtergrond de vesting en toen iedereen echt was uitgewaaid naar het taartsnijden, en natuurlijk de champagne.
Reinier en Delphine les f♥licitations en heel veel geluk toegewenst!