Ares Oosthoek & Jessica Koedam
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Het was al een gezellige boel op de Haring 15 in Hellevoetsluis op 25 mei 2007 toen de fotograaf arriveerde. Een zenuwachtige Ares met een schitterend bruidsboeket en een dito Jessica die dat maar watgraag aannam. Het weer was fantastisch dus zijn we de lokatiefoto's gaan maken rondom de Vestinggrachten en natuurlijk moest de haven en de vuurtoren er ook op.

En dan op naar het Prinsehuis voor de officiële plechtiging waar we door de bode Bruno worden ontvangen en iedereen een plaatje krijgt, toch wel zenuwachtig van hoe zal alles verlopen maar tijdens de speech van de ambtenaar is het ijs al snel gebroken, dan komt natuurlijk het het ja-woord met de kus, het uitwisselen van de ringen met de bijbehorende handtekeningen, de getuigschriften van de kinderen, en de groepsfoto op de trap voor het gemeentehuis in het zonnetje. Het is eigenlijk te snel voorbij.

Dan met z'n allen naar Zuidland de Z'lansehoeve waar Peter ons met open armen ontvangt en het bruidspaar begeleid naar de taart op het terras onder de oude kastanjebomen lekker in de schaduw. De kinderen konden niet wachten maar dan eindelijk werd die dan toch aangesneden.

Nog even met z'n allen nagenieten, dan een hapje eten maar van natafelen was geen sprake want het feest kon beginnen. Dus met z'n allen de voetjes op de vloer.

Ares en Jessica van harte gefeliciteerd en heel veel geluk zo samen toegewenst.