Koen Juen & Krista Kwast
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Koen kwam op 27 april 2007 aan bij de deur van zijn schoonouders in Brielle met een witte Rols Roys voorrijden om daar de hand van dochterlief Krista te vragen. En welke ouders zwichten dan niet dus alles verliep op rolletjes. Wel moesten er hier en daar door enkele toeschouwers een traantje worden weggewerkt maar dat viel ze te vergeven.

Na wat lokatie foto's te hebben gemaakt rondom de vesting van Brielle samen met Merel van 2 jaar oud, het bruidsmeisje zijn we met z'n allen naar het gemeentehuis ook in Brielle getogen alwaar de plechtiging plaatsvond. Na de gebruikelijke speech van de ambtenaar, het ja-woord met de kus, het uitwisselen van de ringen met de bijbehorende handtekeningen, de groepsfoto voor het gemeentehuis werden er ook nog witte duiven losgelaten.

Wij zijn nog wat lokatiefoto's bij de vuurtoren gaan maken in Hellevoetsluis terwijl de daggasten alvast naar restaurant het Pomphuys van Paul Hobbel gingen om het ontvangst van het bruidspaar voor te bereiden. Nadat de natte voeten waren opgedroogd zijn wij ook naar het volledig gerestaureerde droogdok gegaan waar we door de familie werden binnengezongen. Na taart met champagne nog wat familieplaatjes geschoten, een hapje eten en toen kon het feest pas echt losbarsten.

Koen en Krista van harte gefeliciteerd en heel veel geluk zo samen toegewenst.