Gerard Kins & Marga de Vreede
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
We hebben de fotoreportage gemaakt als lokatie de Vesting van Hellevoetsluis. Er stond een aardig briesje en het was best wel een beetje koud op 23 februari 2007. Dus wat plekjes opgezocht uit de wind. Maar volgens Gerard viel het allemaal wel mee voor de tijd van het jaar. Die was wel wat gewend als pijpfitter en vanaf jonge leeftijd fanatiek watersporter. En dat Marga van schommelen hield daar zijn we nu ook achter en gelijk vastgelegt in de fotoshoot.
Dan met z'n allen naar het Prinsehuis waar de trouwplechtiging plaast zou vinden. En als je dan denkt dat je met een klein groepje bent alleen, je familie, en er staan alle colega's van Marga van verzorgingtehuis de Rozenhoek uit Nieuwenhoorn, tja dan is het best "proppen" in de zaal van het Prinsehuis. Maar alles komt goed onder de leiding van bode John. En een gezellige boel.. dat was het. Er werd zelfs gezongen door de fans van de ambtenaar. Na de foto's op het bordes van de familie werd het feest voortgezet bij partycentrum Steenbeek waar eerst lekker werd gegeten en dat feesten en eten kan je wel overlaten aan Liesbbeth en Rene Steenbeek.

Gerard en Marga van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst!