Cees Kamphorst & Ria Goudappel
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Op 28 april 2006 was het in Rozenburg feest, Cees en Ria gingen trouwen. Vol gezonde zenuwen stond Ria te wachten op haar bruidegom om hem voor het eerst in de armen te sluiten op deze bijzondere dag. Tegenover het huis van het bruidspaar is een heel mooi park met een fantastische vijver. Daar zijn we dan ook meteen begonnen met een serie lokatiefoto's te schieten.
Eerst maar een glaasje (nep) champagne zodat er niet een dronken Ja-woord gaat komen. Even later staat Cees bijna op het punt om in het water te vallen, maar gelukkig gaat dat nog net goed. Wat je allemaal niet moet doen voor de fotografe. Dan nog enkele romantische momenten en een paar sprongetjes van geluk. Dat geluk is de rest van de dag gebleven, de plechtiging met de bijbehorende ringen werden omgeschoven in het gemeentehuis te Rozenburg. Vervolgens ging iedereen naar restaurant-hotel 't Wapen van Marion in Oostvoorne voor een kop koffie en een heerlijk stuk gebak. 's Avonds was er nog een spetterend feest waar Cees nog even zijn kunnen liet horen op het drumstel. Cees en Ria veel geluk gewenst in jullie toekomst en van harte gefeliciteerd.