Ivo Kooijman & Patricia Doelman
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Patricia wachtte 26 mei 2006 samen met bruidsmeisje Gesine van 2,5 jaar op Ivo ongeduldig in een door haar moeder zelfgemaakte trouwjapon. Dat is toch wel heel apart. Ivo kwam waarschijnlijk op zwemflippers en met duikbril want het weer was abnormaal slecht. Alleen maar regen en harde wind.

De foto's moesten dus binnen worden gemaakt bij Arie en Maria van Rossum van Groenrijk Aralia waar we altijd meer dan welkom zijn. Uiteraard zien we elkaar graag niet al te vaak maar dat is alleen vaktechnisch gezien. Is voor ons beide ook beter want dan is het buiten droog. Maar met al die kreatieve opgezette hoekjes met de bijbehorende atributen die gelijk goed het jaargetijde weergeven is heerlijk om daar te mogen fotograferen. Dan naar de kinderreceptie waar we limonade met snoepjes verorberde en natuurlijk moesten er de cadeaus worden uitgepakt. Tja, en dan moesten we natuurlijk ook even naar het gemeentehuis om alles schriftelijk vast te laten leggen. De groepsfoto vanwege het weer in de raadszaal gemaakt maar dat is nooit een probleem voor Will, Bruno en John de bode van het gemeentehuis. Die helpen altijd mee en ja, ook in de goede richting. En dan naar de VestingKerk voor het serieuse gedeelte wat we lopend aflegden of wat meer leek op uitwaaien. De kerkdienst was formidabel met al die kinderen erbij betrokken. Het weer heeft niet echt meegewerkt maar was zeker geen spelbreker. Wat een positieve instelling van allemaal die aanwezig waren en dat straalde de hele dag.

Ivo en Patricia van harte gefeliciteerd en veel geluk voor jullie beiden in de toekomst!