Dennis Kuijf & Monique Lohman
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 
Heeel heeeel erg vroeg vanuit de mist kwam Dennis zaterdag 3 september 2005 naar de Ravenseweg in Hellevoetsluis? om Monique op te halen in een witte verlengde Excalibar. Nadat hij dan toch Monique's hand heeft gekregen van Paps was het tijd om een bakkie te doen en dan op weg. De daggasten in de bus, het bruidspaar in dat witte brulijzer richting Montfoort naar de Ravenseweg om na de verwelkoming van de gasten aldaar en juist? weer even een bakkie te doen. Dan met zijn allen naar de Conmanderij om te trouwen voor de wet? met aansluitend de kerkdienst? in de Rooms Katholieke Kerk Johannes de Doper.
Pffft dat was even een druk programma maar om ?13.00 uur was iedereen toch aangekomen in de Enkelschot om ja,ja, een bakkie te doen met broodjes. Wij zijn gaan fotograferen en de fotograaf Freek is weer altijd in z'n nopjes op een onbekende lokatie. Kan die z'n creatieve ei kwijt. Eind van de middag zijn we naar Hellevoetsluis gereden om daar ook nog wat foto's te maken. De daggasten zijn ondertussen ook in Hellevoetsluis bij Rene Steenbeek gearriveerd. Dat bakkie is ondertussen veranderd in een koel bakkie want daar was het wel weer voor. De aankomst bij Partyfarm Steenbeek was weer overweldigend met als note de kortste speak die ik ooit heb gehoord van een geemotioneerde Paps.
 
En later zijn nog de beroemde en altijd hilarische "te water foto's"? gemaakt bij de vuurtoren in Hellevoetsluis. Altijd een leuke afsluiting in het boek. En dan heb je des te meer lol gehad van je trouwjapon/pak?
 
Dennis en Monique gefeliciteerd en het allerbeste toegewenst.