Maarten Krijnen & Marga Gramberg
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

Maarten Krijnen & Marga Gramberg

Maarten was er helemaal klaar voor en stond dan ook op donderdag 12 mei 2011 te trappelen van ongeduld om de bel in te drukken op de Korenaar 60 in Hellevoetsluis. Hij zag er flitsend uit en was reuze benieuwd hoe Marga zich had uitgedost, want beide wisten niet van elkaar hoe ze er uit zagen. En het resultaat was verbluffend. Sjappo aan de vriendinnen die alles dus in goede banen hadden geleid en dat viel af en toe dus niet mee. Marga ging een dagje shoppen in Arnhem en heeft bij Assepoester werkelijk alle jurken aan gehad die je maar kon bedenken en als Maarten uiteindelijk kiest uit drie pakken maar er eentje helemaal uit de toon valt. Dan moet je goed kunnen sturen, het winkelpersoneel inseinen b.v. maar dat kan je wel overlaten aan Lieneke die ook de ceremoniële taak op zich had genomen voor deze dag en dit meer dan voortreffelijk deed. Maarten werd toch nog even op het verkeerde been gezet door het bruidsboeket, toch in kleur..  Maar maar niets van dit alles, perfect gematcht en viel alles bij beide in de smaak. We gaan gelijk richting Renesse naar "Kasteel Moermond" waar we eerst foto's gaan maken voordat de gasten arriveren en die mogen natuurlijk ook de kleding van beide nog niet zien. En als we dan worden gadegeslagen door een ree, die we storen bij zijn brunch, kan onze dag niet meer stuk natuurlijk. Om daarna naar het strand te vertrekken. Het is er perfect weer voor, alhoewel het voor het mooie iets te hard waait, maar de manager van de strandtent heeft geen enkel bezwaar dat we binnen ook foto's maken.

En of de fotoreportage van haar en haar familie enkele jaren geleden gemaakt door de fotograaf het em ertoe deed weten we niet, maar het is weer en klein wereldje vandaag. Dan natuurlijk nog even de duinen in, want het helmgras met die zon is fantastisch met tegenlicht. En tegenlicht is voor de fotograaf altijd weer een uitdaging waar die gek op is. En als dan de broodjes klaar zijn en opgepeuzeld, wordt het tijd om weer naar kasteel Moermond te gaan voor het serieuze gedeelte van de dag zo niet het belangrijkste gedeelte.
Want alle gasten zijn inmiddels gearriveerd, koffers uitgepakt, laatste snuisterijen, opgedirkt en de lippen gestift, hun kamer is ingedeeld, want allen blijven overnachten. Het feest kan dus beginnen en Pia Berrevoets de BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) is er helemaal klaar voor. Weer goed voorbereid zoals altijd, kwam haar speech met alle anekdotes van de ontmoeting in Schin op Geul waar Marga samen met zoonlief Sven stonden met hun camper om later door te reizen naar Kroatië. Paar dagen later staat daar Maarten met zijn twee dochters Kimberley en Tessa. De vouwwagen stond al snel klaar, maar die twee tentjes moest wat langer over nagedacht worden. Er werd al snel gebadmintond met elkaar, spelletjes gedaan, samen koffie gedronken en veel gekletst en zo zie je maar staan we in kasteel Moermond en hebben ze hun beste kloffie aan. Waar Sven in zijn beste outfit en in overhemd de ringen mag komen brengen. Dan natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handtekeningen, ook die van de belangrijkste getuigen en de ambtenaar in functie, de zoenen, de felicitaties, de champagne toast en de familieplaatjes en de groepsfoto's achter het Kasteel.

 

En Lucca... die vond het allemaal maar lang duren. Had opa nog zo'n rare hoed ook op!! Waarom niet wat sneller beginnen met die bruidstaart, want die zag er wel heeel erg lekker uit. En als dan iedereen is voorzien van een stukje bruidstaart en gezellig zit te keuvelen, maken wij nog wat foto's binnen. Vanmorgen was alles nog op slot natuurlijk, maar nu met het lage licht hebben we nog wat wereld plaatjes gemaakt.

 

Maarten, Marga en natuurlijk ook de rest van het stel Kimberley en partner Fenno, Tessa, Sven, en kleinzoon Lucca, heel veel geluk toegewenst en het was heel leuk om dit alles vast te mogen leggen voor jullie. GrFreek