Lo Linssen & Serbeth Mausheva
 Ricardo&Fabienne    Chris&Petra    Ewoud&Esther   Jan&Miralda   Raimond&Brenda   Koos & Edith    Roy&Lenny    John&Joke   Raymond&Linda   Cees&Amber   Bert&Lina   Marco&Danielle   Robert&Jolanda   Michel&Andrea    Dennis&Monique    Ivo&Patricia   Ferry&Jacqueline   Jacco&Thea   Arjen&Liesbeth   Cees&Ria   Henk&Joke   Gerard&Marga   Michel&Evelien   Peter&Sandra   Koen&Krista   Ares&Jessica   Reinier&Delphine   Ralph&Linda   Andreas&Sandra   Rob&Natalie   Hendrik&Petra   Harry&Wilma   Richard&Jennifer   Jeffrey&Leonie    Jan&Ingrid   Remco&Sandra   Ron&Leonie   Gijsbert&Miranda   John&Conny    Paul&Gerdi   Nicky&Nancy    Sandor&Hilda    Andre&Sylvana   Jorrit&Natasja   Jerry&Anouk    Raymond&Wendy   Marcel&Ryanne   Raimond&Anoeska   Wilfred&Linda   JanWillem&Michaëla   Martin&Nirosha    Leon&Bianca    Sjors&Dominique   Martijn&Nicolette   Hans&Sylvia   Dennis&Elline   Mark&Daniëlle   Ad&Larisa   Arvid&Claudia   John&Anna    John&Sabrina   Joziene&Esma   Remon&Angela   Stefan&Leyla   Dolf&Janna   Dolf&Janna    Kevin&Linda   JanCarel&Idaline   Erwin&Dorien   Leon&Corinne   Martin&Marja   Kevin&Lisanne   Erwin&Cindy    Kevin&Brigitte   Lo&Serbeth   Maarten&Marga 

We hebben afgesproken om te beginnen bij het Prinsehuis om te beginnen met de groepsfoto op 1 oktober 2010 en alle daggasten waren ruim op tijd. En na een lekker bakkie van de bode Wil Poot die weet wat een ontberingen een fotograaf eigenlijk heeft op zo'n dag was het een weddenschap of dat het bruidspaar de brug tegen zou hebben in de vesting. Want Westzanddijk is aan de overkant en kijken Lo en Serbeth elke dag op het gemeentehuis neer vanaf over het water en het havengebeuren. Makkelijk gewonnen want ieder 5 minuten voor het uur gaat de brug of moet ik zeggen draait de brug open voor de scheepvaart. Kom je niet hier vandaan dan trap je daar makkelijk in want het is natuurlijk schitterend om om het bruidspaar vanaf het bordes zo aan te zien komen over de oude ijzeren brug. Gelukkig waren er geen plechtigingen na dit stel dus op de tijd hoefde we niet zo te letten. Zo relax gaat dat dus in Hellevoetsluis. En als dan het bruidspaar arriveert en op de trap staat kan de fotograaf iedereen eromheen posteren. Na deze setting kan dan iedereen naar binnen waar alleen Elize van 13 maanden wat tegenstribbelt maar dat is haar natuurlijk direct vergeven. Maar hopen dat ze straks de ringen wilt komen brengen maar dat zal best gaan lukken.

Zoals altijd heeft Wil Poot zijn zaakies voor elkaar en heeft voor een ieder een plaatje gereserveerd. En als dan het bruidspaar de Prinsezaal binnen komt onder luid gejuich, stampende voeten en klappende handen is het gelijk vol in de zaal.  Dan steekt de ambtenaar van de burgerlijke stand Hanneke Dijkman-Auer van wal en zoals altijd heeft zij de research van het kersverse stel voortreffelijk voorbereid en geeft een mooi pleidooi ter woorde. We gaan in het Engels, Russisch door in het Nederlands en een ieder wordt verwelkomt. Want de familie van Serbeth die zijn overgekomen naar Nederland voor deze plechtiging worden allemaal welcome geheten to the special moment, the marrige of Lo & Serbeth in het Prinsehuis van Hellevoetsluis. Een plaats waar al heel wat belangrijke beslissingen zijn genomen en zijn naam ontleen aan de bezoeken van de admiraal Michiel Adriaansz de Ruyter, Maarten Tromp en Piet Heyn welke plaatsvonden vanaf begin 17e eeuw soms met een ferme hamerslag en soms met een pennenstreek.

Daar wordt door Hanneke het levensverhaal van beide voor een ieder uit de doeken gedaan. Dat door de moderne ICT ook huwelijken worden ontsproten. Lo werkt bij IT KPN en daar ontmoete hij Serbet zo'n vier en half jaar geleden en de vlam was ontstoken. Dan komt toch het officiële gedeelte, het ja-woord, de ringen en de handtekeningen. Het heeft wat creativiteit nodig maar Elize staat erop met de ringen.

We hebben de groepsfoto al gemaakt dus als we buiten komen na de felicitaties gaan alle daggasten naar "de File" voor een versnapering en wij maken nog wat plaatjes om dit alles vast te leggen. We beginnen achter het gemeentehuis maar het wordt al snel donker. Het is inmiddels al dik over 16.00 uur en in dit jaargetijde is de zon dan verdwenen. Jammer want er zijn hele mooie herfstplaatjes te schieten met een zonnetje maar bij de vesting komen we nog dik aan onze trekken. En na nogmaals de hand van Serbeth te hebben gevraagd voor de foto met hun eigen woning op de achtergrond gaan we naar het poortwachtershuisje. We doen nog even het Kruythuisje aan en gaan dan door naar de Vesting grachten. Waar we hele mooie plaatjes maken met op de achtergrond de Brielse Poort. Het is inmiddels na 17.00 uur en het licht is niet echt jofel meer. Het wordt tijd om naar de familie te gaan in de file waar een ieder met smart op het stel zit te wachten. Het zal nog wel even onrustig zijn met dit internationale gezelschap in de Kerkstraat.

Lo, Serbeth en natuurlijk Elize van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst.